Jump to content

Laavuilija

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Laavuilija

  1. Jipii. Nyt saattaa onnistua tietojen siirto. Vantage Pointiin ja Magellaniin on tullut uusi päivitys. Sen kun asentaa niin Vantage Point tulee helppokäyttöisemmäksi ja tietojen siirrolle tulee uusi nappula.
  2. Vantage Pointiin olen saanut objekteja Synkronoi-painikkeella. Ohjeessa neuvottiin ihan toisella tavalla. Minun tavalla tehdessä Vantage Pointissa ei saa olla useita objekteja auki, koska avonaiset objektit siirtyvät GPS-laitteeseen, jonka muisti tulee täyteen. Gps-laitteeseen tietojen siirto onnistuu, mutta ei kuitenkaan ohjeiden mukaisesti. Ohjeissa käsketään siirtämään objektit Kirjasto-välilehden Vie-toiminnolla. Kun tekee ohjeiden mukaan niin objektit pystyi tallentamaan pelkästään tietokoneelle, eikä GPS-laitteelle. Minä sain siirrettyä objektit GPS-laitteeseen Oma GPS-välilehden Siirrä tiedot painikkeella. Alkaa tuntumaan siltä, että ohjeet eivät pidä paikkaansa.
  3. Miten Magellan Triton 400 gps-laitteesta pystyy siirtämään jälkiä Vantage Pointiin. Olen yrittänyt vaikka millä tavalla, mutta ei ole onnistunut.
×
×
  • Create New...