Jump to content

hannajii

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hannajii

  1. Mene N95:n nettiselaimella osoitteeseen http://m.getgn.com ja sieltä download. Ja näin sinulla on maailman yksinkertaisin ja (toistaiseksi) paras ohjelma geokätköjen etsimiseen. Eläkkeellä oleva isäni on etsinyt sillä satoja kätköjä. Ja jos eläkeläinen oppii käyttämään softaa niin kyllä moderni nais-immeinekin oppii! Tämä vinkki oli kyllä kullan arvoinen! Kiitos siitä! Mutta osaako kukaan kertoa, että kuinka tarkka esim tämä k.o. navigointi ohjelma on? Meinaan pyörin tuossa toissa päivänä yhden kätkön nurkilla ja tuo ohjelma väitti mun olevan ihan 3-6 jalan (vai mikä se mittayksikkö nyt olikaan) päässä kätköstä, mutta en vaan löytänyt millään laatikkoa! Eli siis jos ohjelma näyttää että kätkö on ihan "kohdalla" niin kuinka isolta alalta sitä kannattaa varautua etsiskelemään!?
  2. Kiitos kovasti! Onpahan cvaan mukavan ja avuliaan oloista porukkaa täällä! Latasin tuon edellä suositellun ohjelman kännyyni ja hetihän se mut ekalla kätkölle johdatti! Ja ilm. tänä aamuna jo olin hyvin lähellä seuraavaa (ei vaan ollu hämärissä lamppua mukana ja töihin hoppu niin jäi vielä löytymättä!) Mutta koukussa olen tähän hommaan!
  3. Alkuun heti pahoittelut jos kysyn samoja asioista kuin monet muut jo sataan kertaan aiemmin. Olen todellakin totaalisen tollo näissä kaikissa GPS-asioissa ja silti kiinnostaisi kovastikin tämtä Geokätköily ja olempa koittanu vaivihkaa vähän hattulan kätköjen olinpaikkoja selvitellä (yhtäkään en ole löytänyt vielä...). Millaisella GPS-vehkeellä pääsee helpouten ja halvimmalla alkuun? vai löytyykä nokian N95 puhelimeen mitään ilmaista navigointi ohjelmaa mitä nuoren nais-immeisen olisi suhteellisen helppo oppia käyttämään... ja ehkä tyhmin kysymys (en piruile vaan mietin iahn oikeasti) voiko garminin nyvi (vai miten se nyt kirjoitetaan) autoilu käyttöön tarkoitetulla navigaattorilla päästä edes alkua pidemmälle näissä hommissa.. (elkää naurako, oon ihan tosissani. ) Onko jotain erityisiä vinkkejä kätköihin, siis voiko ne olla missä vaan periaatteessa vai onko jotain kirjoittamattomia sääntöjä kätkön lepopaikan suhteen? Eli esim usein kätkö on vaikka kiven kolossa tms vai voiko se olla ihan missä vaan.... (toivottavasti ymmärrätte mitä ajan takaa..)
×
×
  • Create New...