Jump to content

Eszti&Robee

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Eszti&Robee

  1. Küldött fotót is szerencsére.
  2. Irtam nekik, de igazabol nem tortent semmi. Arra akartam megkerni oket, hogy egy szinlelt, felhivatalos levelben kerjek meg a sracot, hogy rakja le a lassan 1 eve nala levo ermemet. Persze tudom, hogy emiatt a Groundspeak nem csinalhat semmit, de hatha bevette volna a srac. De aztan nem lett semmi a dologbol. Azert egy ujabb levelet meger a dolog ... ha masert nem, akkor azert, hogy lassa a Groundspeak, hogy egy sokakat erinto problemarol van szo ... aztan hatha lepnek majd valamit ezzel kapcsolatban. De most, hogy szoba kerult ez a dolog. Megint irok nekik a sajat ugyemben. Azt irtak az akkori valaszukban, hogy ha irunk nekik, azt csak a sajat nevunkben tegyuk. Akkor en probaltam bevonni Paleo Lacit is, mert neki is ottragadt egy ermeje valakinel. Én is írtam a Groundspeaknek, de 2-3 nap alatt ők sem válaszoltak. A csóka sem, akinél parkol a coin. Közben válaszolt a Groundspeak, hogy írnak nekik ők is, ha szeretném és mit ad Isten, már ki is tette az emberke a coint és a GeoKretünket is. Úgyhogy vannak még csodák.
  3. Irtam nekik, de igazabol nem tortent semmi. Arra akartam megkerni oket, hogy egy szinlelt, felhivatalos levelben kerjek meg a sracot, hogy rakja le a lassan 1 eve nala levo ermemet. Persze tudom, hogy emiatt a Groundspeak nem csinalhat semmit, de hatha bevette volna a srac. De aztan nem lett semmi a dologbol. Azert egy ujabb levelet meger a dolog ... ha masert nem, akkor azert, hogy lassa a Groundspeak, hogy egy sokakat erinto problemarol van szo ... aztan hatha lepnek majd valamit ezzel kapcsolatban. De most, hogy szoba kerult ez a dolog. Megint irok nekik a sajat ugyemben. Azt irtak az akkori valaszukban, hogy ha irunk nekik, azt csak a sajat nevunkben tegyuk. Akkor en probaltam bevonni Paleo Lacit is, mert neki is ottragadt egy ermeje valakinel. Én is írtam a Groundspeaknek, de 2-3 nap alatt ők sem válaszoltak. A csóka sem, akinél parkol a coin.
  4. Én is el tudnék viselni egy Oregont ;-) Nem tudom mit takar az autósszett, de a gyártó árképzését ismerve egy használt PDA olcsóbb is lehet valamint nagy a kijelzője és a hangja. Nekem meg az Igo sokkal inkább bejött autóban mint a garmin bármely térképe. Nekem ezt takarja az Oregonhoz az autós készlet, nekem is ilyen van eGay.hom-ról (csak a szélvédőre rögzíthető verzióban), atomstabil, sínes rögzítésű és filléres tétel volt... Ami a Garmin autóstérképeit illeti, az iGO Primo megjelenéséig az N95+GMXT+NaviGuide 5.x-t használtam és fapadosnak tűnt mellette az iGO 8.3 is. Viszont a Primo felülete szerintem tetszetősebb.
  5. Rendel innen valaki? Beszállnék pár geocoin rendelésével.
  6. Sziasztok! Szerintetek tudok valamit csinálni, ha egy cseh srác már 2 hónapja nem akarja kitenni sehol a geocoinunkat? Írtam neki már, de semmi...
×
×
  • Create New...