Jump to content

ramgab

+Premium Members
  • Posts

    295
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ramgab

  1. Thank you very much it was a great fun
  2. Six people know the tracking code, and relased on the internet. Interesting ramgab's Blue Hummer Racer #26
  3. Én 188-nál járok, ennyi logot nincs kedvem módosítani, annál is inkább mert nem vagyok benne biztos hogy sokáig hagyják még a project.gc-t működni.
  4. Hummer #28 also arrived to Hungary Thank you for gifts
  5. Köszönöm szépen a jó tanácsot. [: Néhány évvel ezelőtt biztosan benne lettem volna, de már csak ezért nem autokáznék két napon keresztül. Sok sikert
  6. sent a mail big thanks to Strombus for information and of course to GaryM53 ramgab from Hungary
  7. Mivel a comon újnak számít, úgy vélem hogy az FTF, ha kimész és és még pl a hun nem logoltad, általában aki már .hus korában megtalálta az vagy akkori dátumal vagy x dátumal a .hus logját beírja és jelzi, hogy már ott megtalálta, én is logoltam már így... Így van. De ha már logoltad is az egyik felületen és a másikon megjelenik, kimész érte újra megtalálod most elsőként akkor is jár az FTF. Két okból is így kell legyen - mert te találtad meg elsőként a megjelenés után, hiszen az egyik játszótér nincs kapcsolatban a másikkal - mert valaki kell hogy első legyen, praktikusan aki előbb ér oda, legalábbis amíg valaki job módszert ki nem talál ;-)
  8. Hello. http://support.Groundspeak.com/index.php?pg=kb.page&id=181
  9. Nyilván nincs könnyű helyzetben a HQ, bármit tesz valakinek fájni fog, a törlés elég drasztikus beavatkozás. Valamint bármikor csinálhat új ládát, új ID-t, mint ahogy azt már meg is tette. Én nem kersem többé a ládáit, az én részemről kihalásra van ítélve. Más ládájához korábban írtam archiválási kérelmet mert kerítésen kellett volna bemászni a magánterületre, akkor sem történt semmi, a log törlésen kívül. Úgy tűnik ez egy ilyen játék, minden játszótéren felbukkan előbb-utóbb egy ilyen figura, aztán eltűnik.
  10. Paleo Laci nincs itt 1:34
  11. Tafari elérhetővé tette az Airstrike-t. Csak én nem értem a követelményeket ? "HU: Kerlek az ottani extrem korulmenyek miatt jol zard be a dobozt es jol rogzitsd oda a magnessel.Tolts fel onmagadrol a ladaval keszitett fotot hogy bizonyitsd, hogy ott jartal!A talalat csak fotoval ervenyes, ami nem kotelezo a logolashoz!"
  12. Javaslom minden ember csak egy ládát jelölhessen kategoriánként a jövőben. És mivel az év ládájáról beszélünk érdemes lenne januárban csinálni, a December úgy is zsúfolt.
  13. jabapoint alábbi logjára reagálnék, " Budapest GeoAwards 2014 (GC5F8D7) on your watchlist has a new log: Logged by: jabapoint Log Type: Write note Date: 12/30/2014 Location: Budapest, Hungary Type: Event Cache Log: Ahogy latom: extrem esetben 11 szavazatra volt szukseg egy elso helyhez...de az inkabb valoszinu hogy kb. 4-5is eleg volt hozza. Mar ertem hogy a ladaim es a szemelyem miert lettek kitiltva...ciki lett volna nekem adni barmilyen elismerest Ezt elkerulendoen meg az egyik, valaki altal nevezett ladamat meg le is tiltattak innen paran. De mivel jeleztem, hogy ezen a gittegyletes onmagunkat ajandekozzuk rendezvenyen amugysem vennek reszt: igy a legfiatalabb kapta volna azt amit most mas kapott. Jo szorakozast 2015-hoz! " -Ez egy szavazás volt nam adományozás, fogadd el, hogy nem nyertél. Dolgozz azon hogy jövőre nyerj mert a ládákat nem magunknak rejtjkük. -Ha arra gondolsz hogy: Egyik ládádat előbb kitiltotta a szervező a versenyből majd később archiválta az önkéntes ellenőr a kitiltástól függetlenül, akkor ezzel a ládával lehet probléma volt. -De az utolsó mondatod az ami arra ösztönzött ne hagyjam szó nélkül a logodat. 1, A nyertes fiatalabb nálad életkorában és a regisztrációját tekintve is. 2, Amennyiben valóban ennyire meg vagy elégedve a teljesítményeddel és magadat tartod a legjobb rejtőnek, annak igazén örülök. 3, Javaslom keresd meg a nyertes ládákat mielőtt véleményt alkotsz, arról a versenyről amiben részt sem kívánsz venni.
  14. Nem találok szavakat Nyugodj békében
  15. Hello, I think more than 90 % of the non traditional caches at Budapest available in English.
  16. Hello, I have a coin in race. TheNightsWhoSayNI captured it 2 month ago. I wrote some mails but no answer. If You know TheNightsWhoSayNI please ask him the release Many Thanks from Hungary
  17. "TFTC! I dropped a living TB, take with you to discover the world."
  18. I spoke with Hegyo, your diamond will be in a cache soon. Thanks the answer
  19. Nem hiszem hogy sok sikerrel járnál, biztosan gyakran előfordul az ilyesmi. Talán itt próbáld meg: contact@geocaching.com Vagy találj meg egy ládát még augusztusban és logold olyan napra amikorra nem jár souvenir, egy +1/-1 lesz az eredmény.
  20. Hello, Yes I know him Hegyo don't speek english well I going to speak him another I ordered a GeoGem and a GeoGold, but the company bankrupt and returned for me the money. Do you know where can I order one? THX
  21. Te nem tudod törölni.
  22. Így már nincs értelme, de nem árulom el hátha egyszer lesz rá alkalom. Ma kiraktam egy normál méretű dobozt.
  23. Megkerestem DaveQ-t aki az USA-ban él és mostanában ő pakolgatja bele az elveszett tárgyait, ő is szeretné megtartani. Mivel én nem értek egyet a megtartásával nem is szeretnék miatta leveleket kapni, átadom Kia-nak, és vállalom hogy kiteszek egy normál méretű dobozt, a napokban.
  24. Köszönöm, remek idézet ;-) De már több mint négy éves, az óta a Groundspeak talált megoldást a problémára. A ládát alig használja valaki, a saját bogarait meg színte senki nem rakja már bele. Egyébként archiválás után is lehet használni erre a célra. Valamint az hogy a láda még él kizárólag pupSino jóindulatának köszönhető. Minden esetzre úgy látom a többség meg akarja menteni, kinek adhatom át ?
×
×
  • Create New...