Jump to content

szollosi73

+Premium Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by szollosi73

  1. Sziasztok! Néhány ládámnál, mivel közel van, belekukkantottam a logbook-ba és találtam egy párost akik minden ládám belogolták de sehol egy bejegyzés, kivéve amelyik a .hu-is fent van. Küldtem egy mail-t és meg is írták, hogy nem találták meg őket, csak gondolták, hogy hol vannak a ládák, meg, hogy nem értik ilyen helyekre minek láda, mert semmi látnivaló nem volt ott. Igazándiból nem engem csapnak be ezzel, az viszont picit bosszantó, hogy BiharyG-éhez hasonlóan olyan rejtés is van benne ami nem hétköznapi, "picit" keresni kell, és ennyi erővel aki elsuhan kocsival a 7-es úton belogolhatná, mert közel ment el hozzá
  2. Sajnos nem tudom megrajzoltatni, ezeket a neten vadásztam össze! de biztos, hogy kell még terv? Ezekből nem tudunk választani?
  3. A hátrafelé nyilazós témát én is néztem, csak itt is a színnel van gondom, nem rossz a motívum, de én ezt is bronz vagy ezüst érmén tudnám elképzelni, színesben nem tudom milyen lenne. Abban meg itt ha jól olvasgattam egyetértés volt, hogy az érme színes legyen. Találtam én is két képet: Szerintem ezek is jók lehetnek, de természetesen a Strombus féle is, a hátulján turullal. Nálam a befutó: Elöl: Tarsolylemez csodaszarvassal, fehér alapon vagy Szarvas, nap és hold tarsolylemez (ennél tetszik a Trackable.. szöveg stílusa) Hátul: Tarsolylemez turul 3
  4. A -Tarsolylemez csodaszarvas, fehér alapon- és a -Tarsolylemez turul 3- egyben egész jók lennének szerintem, tetszik az arany szegély. Passzolnak egymáshoz. Bár én még mindig nagyítanék a turulon picit.
  5. Sziasztok! Épp az imént írtam privátban Strombusnak a tervekről. Nekem is az a véleményem, hogy a magyar szöveg elhagyható, a turult a tarsolylemezen nagyobbra venném, http://www.magyarbordiszmu.hu/pics/item/25.png valahogy így. Ez a rakamazi turul. Alatta a rovásírásos szöveg az maradhatna. -Csodaszarvas kerek, piros fehér zöld -Tarsolylemez csodaszarvas -Szarvas, nap és hold tarsolylemez Ezek a tervek a legszimpatikusak nekem, de mint írtam a turul nagyon jó, csak nagyobba jönne be igazán. Az meg megint más kérdés, hogy amíg a turul fémszínűben mutatna igazán jól, addig a csodaszarvas színesben, és ez nekem nem áll össze egy érmén, mármint, hogy az egyik oldala színes a másik fém színű. Szerintem ezekből válasszunk, nagyon jó tervek. Közben keresgéltem és találtam ezt a képet sajnos nem tudom hogyan kell nagyobb méretben beilleszteni, de rákattintva nagyobb lesz, szóval ennek a színvilága a Szarvas, nap és hold tarsolylemezes tervvel egész jól összepasszolna szerintem.
  6. Sziasztok! Épp az imént írtam privátban Strombusnak a tervekről. Nekem is az a véleményem, hogy a magyar szöveg elhagyható, a turult a tarsolylemezen nagyobbra venném, http://www.magyarbordiszmu.hu/pics/item/25.png valahogy így. Ez a rakamazi turul. Alatta a rovásírásos szöveg az maradhatna. -Csodaszarvas kerek, piros fehér zöld -Tarsolylemez csodaszarvas -Szarvas, nap és hold tarsolylemez Ezek a tervek a legszimpatikusak nekem, de mint írtam a turul nagyon jó, csak nagyobba jönne be igazán. Az meg megint más kérdés, hogy amíg a turul fémszínűben mutatna igazán jól, addig a csodaszarvas színesben, és ez nekem nem áll össze egy érmén, mármint, hogy az egyik oldala színes a másik fém színű. Szerintem ezekből válasszunk, nagyon jó tervek.
  7. Sziasztok! Nehéz eldönteni a sok jó ötletből melyik is legyen megvalósítva, mindegyik tetszik valamiért, Tetszett a gémeskutas, szürkemarhás, pulis vonal is,ennek a hátulján jól mutatna a kalocsai mutívum, de a Lánchíd vagy a Parlament is klassz lenne, ennek a hátulján tudnám elképzelni a kiscímert. A tarsolylemez is nagyon jó, rengeteg motívumot lehet találni a keresőben, lehetne az érme alakja is ilyen. http://www.google.hu/images?q=tarsolylemez&rls=com.microsoft:hu:IE-SearchBox&oe=&rlz=1I7GGLL_hu&redir_esc=&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=pUlITdDII86fOrPEvLgE&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=2&ved=0CC4QsAQwAQ&biw=1419&bih=765 Tetszik a turul is, de annál szivesebben látnám a régi angyalos címert hátul. Régebben szó volt a rovásírásról is, csak egy ötlet, ennél az érménél a peremén van szöveg, nem lehetne a magyar geoérménél ugyan így rovásírással a peremén egy szöveget elhelyezni? Bármelyik is lesz én biztosan veszek belőle!
  8. Néhány gondolat: Jó lenne a maygar nyelvű szöveget a .com-ra is felrakni, nem mindenki beszél jól angolul, és van aki csak itt a .com-on játszik. A jelszóról ne írj, felesleges, csak zavart okoz. A "Related web page" mutasson a .hu-s oldalra. Érdemes lenne kissé csinosabbá tenni a ládaoldalt a .com-on is. Így a puszta szöveg minden tagolás nélkül elég rosszul olvasható. Valami hasonló dolgok vezéreltek engem is, ezért próbáltam alakítani rajta. Az új szövegben nem szerepel már a jelszó, itt az felesleges, a csinosítást megpróbáltam, de úgy tűnik elég nagyok a lemaradásaim a HTML szövegszerkesztésben, mert sajnos a megszerkesztett szövegem ugyan olyan tagolatlan lett mint a mostani, így aztán vissza is raktam az eredetit. A "Related web page" rendben van, meg a segédpontokat is bevittem! Köszi mendkettőtöknek a segítséget!
  9. Szisztok! A nevemre került a .hu-n egy láda, ami itt is fenn van, sikerült a rejtővel megbeszélni, hogy a .com-on is csinálom én, de pár dolog megváltozott benne, így ráférne egy kis frissítés! Érdemes a magyar szöveget is feltenni ide, vagy maradjunk csak az angolnál, illetve írtam egy új szöveget annak a fordításában szeretnék segítséget kérni. Erről a ládáról van szó: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=82581bb2-1697-4d20-9809-c7dbdace7a41
  10. Sziasztok! A .hu-n a nevemre került egy láda, ami itt is fenn van. Ez lenne az: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?id=103287. Az lenne gondolom a célszerű, ha mindkét oldalon ugyan az lenne a láda tulaja, ezért érdekelne, hogy én tudom ezt kérni valakitől, hogy írja át a nevemre, vagy a régi tulajnak kellene ezt megoldani? Köszi előre is!
  11. Találtam én is pár oldalt, megosztom veletek! Logbook: http://www.techblazer.com/geocaching-log-sheets/ FTF oklevél+Logbook: http://geocacher-u.com/?page_id=53 TB-hez információs kártya: http://www.xsnrg.com/geocachingwa/asp/travelbugsheet1.asp Itt is van pár érdekes: http://geocaching.squirmnet.com/geodocs.htm Remélem találtok használhatót!
  12. Gratula a ládához! Nagyon klassz hely, nem értem miért nem mehetett eddig a .hu-n! Nekünk szeptemberben megvolt, de nem is figyeltük, hogy van jelszó a logbookban. Semmi baj, jövő nyáron megint megyünk Tihanyba, akkor levadásszuk!
  13. Köszi a választ! Soha nem jöttem volna rá mi volt benne eredetileg. Nekem is azért tetszik mert nem kell annyi hely neki mint a filmesdoboznak.
  14. Azt meg tudná valaki mondani, hogy ennél a rejtésnél miből készült a mikroláda? The Hercules Villa from Aquincum GC20WK6 Kb 10mm x 50-60mm-es henger amely széthúzható. Köszi
  15. Csókakőn a várnál 2 láda is van, az egyik ezek közül csak itt van fenn, de a listádból hiányzik. Castle of Csokako GC17DZ7 ő lenne az!
  16. Hálás köszönet mindenkiek a válaszért! Valóban nem a 30$ a sok, nekem sajnos nincs olyan kártyám amellyel ezt lehetne fizetni, azért pedig másik kártyát nem szivesen csináltatnék, olyan sűrűn nem használnám, hogy megérje azt a plussz költséget, amibe kerül. A 30 napos kipróbálást be is üzemeltem, nagyon jó tipp volt! Közben segítőkész kesser társak már el is küldték a gpx-et, úgy hogy még egyszer köszöm mindenkinek!
  17. Sziasztok! Szemtelenség lenne, ha megkérnék egy Premium Membert arra, hogy szedje le nekem gpx-ben a bécsi traditional, virtual, letterbox, webcam és earthcache ládákat? Előre is köszönöm!
  18. Szia! A fehérvári GC69EL sincs benne illetve a Harbour of Balatonfüred ládát sem láttam a listában. Köszi!
×
×
  • Create New...