Jump to content

fattila

+Premium Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fattila

  1. Sziasztok!

     

    Szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy hamarosan idnul (március 1-én) a regisztráció a DEocaching 2014 eventre. Várunk mindenkit szeretettel, a támogató will attend bejegyzéseket és a like-koat örömmel fogadjuk. Kövessétek az eseményoldalt a www.deocaching.hu címen, és a facebook oldalunkat.

     

    fattila

    DEocaching 2014 szervezők nevében

  2. Elég a tervet, vagy a prototípusról készült fotót küldeni. Általában 1-2 napon belül megjön a válasz. Fizetni Paypallel is lehet, és így 2-5 nap alatt a kódok is megvoltak. Összesen az egész kb. 1 bő hét.

  3. A papír speciális műgyantások által használt. Minden azon van, a felírat is. Ez öntapados, így lehet felragasztani az acéllemezre. Tíz darabos sorozatra nem fogsz tudni követőkódot venni, mivel minimum 50 a vásárolható kódmennyiség. A mi sorozatunk előállítása (nincs benne sem idő, sem benzin semmi, csak minden beszerzési áron) 740 Ft volt. De volt vele munka sok.

     

    Szeretném megtudni, hogyan és milyen "papir"-t használtál. A szöveg is papiron van? Hogyan lett felvive az acéllemezre?

    A másik kérdésem mennyibe kerül ha Magyarországon csináltatnám?

    Szeretnék egy 10 daarabos sorozatot, mit árulnék is a blogomon.

    köszi a segitséget

  4. Kőszi a gyors választ. Az eljárást szeretném megtudni, fóleg a technikai részleteket.

    Szia!

     

    A tárgy úgy készül, hogy acéllemezre kerül felhordásra műgyanta és a kettő között van egy speciális "papír". Az acéllemezt plazma vágóval ki kellett vágni, zsírtalanítás után jött a műgyantás fázis mind a két oldalára. Durván ennyi a munkafázis. Az engedélyeztetés a szokás a Groundspeaknél (van rá útmutatás az oldalukon is). A fotók felhasználásához azok szerzőitől engedélyt kell kérni. Ha bármilyen kérdés van, csak szólj.

  5. Segítséget szeretnék kérni. A TB Hotel University of Debrecen-ben van egy Norwegian Flag Micro Geocoin (TB30N10), ami persze már nincs ott, de az utolsó Geosörön ketten belogolták, hogy látták. Ezek alapján úgy gondolom, hogy valaki elfelejtette logolni a kivételét. Nem tudjátok, hogy kinél van?

×
×
  • Create New...