Jump to content

scele

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by scele

  1. Szia! Ha évente kétszer-háromszor meglátogatod a helyszínt, akkor szerintem tárgytalan az ellenőr kötözködése. Ha ritkábban jársz arra, akkor mondd, hogy gyakrabban. Azt nem értem, hogy a nem-ládász rokonok miért nem tudják azt megtenni, amit te is megtennél, a naplót cserélni, a szemetet kidobálni, ha nedves belül, akkor kitörölni. Ha azt nem írtad az ellenőrnek, hogy a rokonok is benne vannak a láda gondozásában, akkor talán az volt a gondja. Pont ezt írtam neki, hogy évente többször kimegyek hozzájuk. Hogy miért nem tudják a rokonok megtenni nekem? Mert egyikük sem alkalmas arra, hogy megmássza ezt a hegyet. Erdőt még szerintem csak a tévében és autóból láttak. :-)))
  2. Sziasztok! Nem nagyon találtam megfelelő topic-ot a kérdésemhez, így ide írom, hiszen a hu-n már megjelent ládáról lenne szó. eme láda: http://geocaching.hu/caches.geo?id=3400 Szóval bejelentettem itt is, de a modi arra hivatkozva nem engedte át, hogy biza messze lakok. Ez jogos. Válaszoltam neki, hogy Markt Piesting-ben laknak a rokonok akikhez ki szoktam látogatni (a hu-n ezért van a környéken olyan "sok" ládám), de mindenáron egy helyi kesser támogatását kéri. Na az meg nincs. Teendő? Mondjuk akkor se leszek rosszul, ha nem jelenik meg a csésze a com-on.
  3. Holnap a munkahelyemen csinálok egy pont olyan felbontásút mint a többi országé. Felraktam ide: http://picasaweb.google.com/lh/photo/5k9yk...feat=directlink
  4. Holnap a munkahelyemen csinálok egy pont olyan felbontásút mint a többi országé.
×
×
  • Create New...