Jump to content

retki-veikko

+Premium Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by retki-veikko

 1. Vielä kun kerkee, niin laitetaanpa listalle, että Jämsänkosken korkein luonnonmuodostelma on Mäkelänmäki 226,5 mpy. (tekniselta toimistolta varmistettu tieto).
 2. Kiitoksia georatamestarille hyvästä GPS-suunnistuksesta. Kivaa oli ja käytettiin perusmallin kartatonta eTrek gepsiä ja autonavigaattoria minigrippipussilla suojattuna. Hieman eTrek sekoili ja joutui muutaman kerran sammuttamaan ja käynnistämään uudestaan. Siksi ei matkan ja ajanmittaus ihan onnistunut omin laittein. Onneksi vuokrattiin emitit, niin päästiin tuloksiin mukaan. Omalla radalla oltiin - ja reilut tunti meni reippaillessa leppoisasti kävellen. Taas tuli huomattua,että lyhin reitti ei ole tosiaankaan aina helpoin.. Maastoa tuli tähystettyä ehkä tavallista suunnistusta huolellisemmin ja kierrettyä kosteikot kaukaa. Eikä siksi edes lenkkaritkaan kastuneet pahemmin. Lähdön/Maalin lähellä oli lisäksi Pateran geokätkö, jonka partiolaiset löysivät ja loggasivat löydetyksi.
 3. Kiva. Kun saa luvan kanssa käyttää GPS laitetta, niin tulen mielelläni suunnistamaan. Kokeilemaan, että mitenhän hyvin ne Emitit ja sun muut rastit oikein löytyykään (joskus on perinteisin keinoin meinannu välillä eksytyttää ja pyörityttää Sellaista "paperitonta suunnistusta" tämä ja kartattomalla gepsillä varsin jännä kokeilla. Ihan perusgepsillä siis pärjää tai peräti autonavigaattorilla, johon pystyy syöttämään etappien koordinaatit. Muutamia tietämiäni partiolaisia tulee myös kokeilemaan. Hyvin lähellähän tämä on esim. Lodjausta, joten sopii näihin kuvioihin hyvin. Vihjeet rasteille tullee rastimääritteistä.
 4. Hei kaikki kolleegat Mielenkiintoinen on tämä santun alulle laittama korkeitten kohtien kartoitus. Kävin viime kesällä mittailemassa/purkittamassa ja Jämsän seudun korkein luonnonmuodostama kohta on kylläkin Kaipolanvuori (233m mpy). Varmistin kaupungin tekniseltä toimistoltakin saman asian. Himosvuorta kyllä suunnittelevat korotettavan siirtomailla ja kaikenmaailman ylenmääräisillä häkkyröilläkin.. Offtopic: onko kenellä saatavilla koordinaatteja Struven ketjun mittauspisteisiin?
 5. Hep! Ilmoittauduin kiinnostuneena mukaan. Lainapelillä tässä onkin pelattu aika pitkään.. Levitin osaltani tätä ilosanomaa ja toivotaan että kaikki menee Ok.
 6. Kyllä. Haamut ne seuraa kolikoitten ja muittenkin matkalaisten varastajia! Kätkölläni "Children`s Traffic Park" on käynyt porukka nimeltä "geocache liberatrion front" ja lienee sama porukka etsii jatkossakin kohteita.. Pitääkin tehdä seuraavat mietinnässä jo olevat kätköt, sitten vaan paljon paljon vaikeemmiksi, etteivät pojankoltiaiset pääse käsiksi..
 7. 175 näyttäisi minun satunnaisen täällä kävijän luku olevan. (sataseitsemänkymmentäviisi..jotain,markkaa kai..) niinkuin joskus matkalaskuun piti laittaa kirjallisessa muodossa.Hyvä kysely
×
×
 • Create New...