Jump to content

numb

+Premium Members
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by numb

  1. Kannattas varmaan kertoa "haitallisellakin foorumilla", niin kaikki satunnaiset aloitteilijat Stadin-kävijätkin ymmärtäis yskän. Seuraako kukaan suomenkielinen enää tätä foorumia?!!

     

    Eikä ongelma koske pelkästään paikan muuttumista, vaan myös piilotustavan.

     

    Mulla on urbaanimikro megajästikkäässä paikassa, joten purkin jättäminen vähänkään näkyviin on veren kaivamista nenästään. Se on magneeteilla kiinni kapean putken sisäpinnassa ja koska käsi ei mahdu putkeen, niin mä tein siihen rautalangasta kahvan, josta sen saa vedettyä ulos yhdellä tai kahdella sormella.

     

    Lähes joka kerta kun mä olen käynyt katsomassa mitä purkille kuuluu, on joku valopää, joka ei ole tajunnut mitä varten purkissa on magneetit, askarrellut siitä nostokahvasta ripustuskoukun. Kiiltävä teräslanka loistaa putken reunalla julistaen kaikelle kansalle, että täällä on jotain erikoista.

     

    Ja kyse ei oo mistään yksittäistapauksesta, vaan melkein joka ikinen kerta kun mä olen paikalla käynyt, mä oon joutunut oikomaan sen langan takaisin kahvaksi. Ja koska teräslanka ei kestä loputonta määrää edestakaisin vääntelyä, niin mä oon jo puolen tusinaa kertaa joutunut rakentamaan koko purkin uusiksi koska se kahva on katkennut.

     

    Jos purkilla on useita kävijöitä mun käyntieni välissä, niin tietysti vain yhden tarvii olla ääliö ja muut vain palauttaa purkin niinkuin löysivätkin, kuten asiaan kuuluu. Mutta koska toi on tapahtunut niin monta kertaa, niin se tarkoittaa että noita ääliöitä liikkuu kätköilijöiden joukossa kymmenittäin!

×
×
  • Create New...