Jump to content

Basisti

+Premium Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Basisti

  1. Olen hankkimassa uutta gepsiä ja mietin noitten kahden välillä. Pikasesti tutkittuna eroa noitten kahden välillä ei ole paljon. (Kalliimmassa) Vistassa näyttäsi olevan sähköinen kompassi ja korkeusmittari.

    Korkeusmittaria en tunne tarvitsevani, mutta tekeekös tuolla sähköisellä kompassilla mitään kätköilyssä?

    Onkos noissa kahdessa laitteissa muita eroja?

     

    Kiitos.

  2. Onko jollakulla kokemusta Nokian E70 wlanin käytöstä? :huh:

    Olen hakenut lisätietoja, mutta löytyy lähinnä Nokian sivuja ja ICT-latinaa :D .

    Siis oikeita kokemuksia ja käytännön vinkkejä tarvisin :huh::D .

     

    Mulla ainakin toimii hyvin. Kotona käytän salattua verkkoa ja siellä sun täällä avoimia verkkoja.

    Välillä rissoo kyllä yhteysasetuksien kankea (kuitenkin helppo) asettaminen. Olisi mun mielestä kätevämpää, jos pääsis suoraan selaimeen "käytettävissä olevat wlanit"- valikosta.

  3. Täällä on nyt Smartgpx asennettuna E70:een, tuntuu olevan ihan toimiva ratkaisu. Käytössäni oleva hakuvekostinyhdistelmä on E70+LD3W+Aftrack+Smartgpx. Toimii napakasti ja ihan riittävästi, mutta puutteellisen maastonkestävyyden takia ajattelin hankkia hieman maastoon paremmin soveltuvamman gepsin jos tätä harrastusta jatkan enemmänkin...

     

    Iteltätäki löytyy tuo E70. Mites hyvin tuo LD3W toimii? Eikös siinä oo joku Static Navication päällä oletuksena?Sen saa vissiinki jollain ohjelmalla pois päältä. Miten hankala homma tuo Static Navicationin pois päältä laitto on ja riittääkö että sen tekee kerran. Onko sulla jotain karttoja E70:ssä?

×
×
  • Create New...