Jump to content

seikku

Members
 • Posts

  122
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by seikku

 1. Mulla samanlainen kuponki, jos kiinnostusta löytyy. Itselle ei käy suurin osa viikonlopuista tosin näillä näkymin mutta voin antaa tuon kupongin jos tarvetta tulee.
 2. Mun mielestä se tyyppi sanoi mulle puhelimessa että se tulis ulos vasta seuraavan viikon lähetyksessä.
 3. 400 lähestyy täälläkin. Koitan tällä viikolla saada puuttuvat 9 kasaan. Joskus sitä tuntee itsensä riittämättömäksi, kun vertaa niihin joilla on tuhat löyttöä ja ovat aloittaneet harrastuksen minun jälkeeni...
 4. Pääkaupunkiseudulla on paljon mysteerikätköjä ja aika täyttä kätköjen kanssa. Ainakin jos otetaan mukaan se 160 metrin suositusetäisyys muista kätköistä. Itse pyrin kätkiessäni löytämään lähistön multit ja mysteerit ensin, mutta osa on sen verran hankalampia, että kysyn Liimekseltä sopiiko suunnilleen tuohon kohtaan laittaa purkkia (Koska Liimes on löytänyt kaikki tai lähes kaikki pk-seudun kätköt).
 5. En kyllä pysty pistämään itseäni mihinkään noista kategorioista. Minä vaan tykkään että on joku syy lähteä pois neljän seinän sisältä ja mielellään hyvässä seurassa ja mielellään vielä siten, että on jotain tekemistä.
 6. Kotikätköhän on mainio keino tutustua muihin kätköilijöihin, jos antaa samalla mahdollisuuden kätköilijöille tulla (kohtuulliseen päiväsaikaan) rimpauttamaan omaa ovikelloa ja tutustumaan (samalla voi suorittaa bugien vaihtoa yms).
 7. seikku

  Fin:irc-ohjelma

  Tällä sivulla kerrotaan myös noista sopivista servereistä. Osa servereistä on vain palveluntarjoajien omille asiakkaille, osa taas kaikkien käyttöön. irc.cc.tut.fi muistaakseni toimii kaikille avoimena.
 8. seikku

  Fin:irc-ohjelma

  mIRCiä osaa kuka tahansa käyttää (helpompaa kuin tämän foorumin tai gc.comin käyttö). Ilmainen ja ongelmaton ensimmäiset 30 päivää tjsp. Sen jälkeen asennat irssin ja pyydät muilta irkkaajilta neuvoa sen käytössä. Mircillä pääsee kuitenkin hyvin alkuun.
 9. seikku

  FIN: Kaupallista

  Ruoka on kielletty geocaching.comin kätköissä ja jokainen ymmäertänee miksi. Näissä kätköissä on kuitenkin nyt kyse väliaikaisista kätköistä ja tilapäisestä ruokaominaisuudesta. Patukat tuskin ovat kovin pitkään maastossa, kätköön ei jätetä vaihtotavarana ruokaa jne. Mielestäni tässä on ihan hyvä idea enkä pistäisi pahakseni muita kaupallisia kätköjä.
 10. Mielestäni tapahtuman voi järjestää ihan yhteisenä kätkönhakureissuna ilmankin, että se on ns. virallinen event. Ihan yhtä lailla, kun voi tehdä kätköjä, joita ei listata gc.comiin.
 11. Itse koiraa hoitaessani (omaa ei ole) ja kätköillessäni samalla olen toistellut kätkön lähellä koiralle sanaa KÄTKÖ innoissani ja osoittanut alkuun koiralle purkin löydettyäni koloa jossa se on ja purkin esiin otettuani itse purkkia yms ja kehunut maasta taivaisiin aina kun koira on osoittanut purkkia ja sen koloa kohtaan huomiota. Aina on valitettavasti nakinpalat unohtunut pois matkasta, sillä kunnon palkitsemisellahan tuo pitäisi opettaa. Cthulhu0 tietää asiasta enemmän, kun heidän koiransa osaa etsiä kätköt.
 12. Irkissähän se vilkkain keskustelu on. Eli IrcNET ja #geocaching.fi on kanavamme. Tervetuloa sinne.
 13. Hautausmaakätköjä on myös Nelijalkaiset jäähyväiset (eläinten hautausmaa) ja ehkä NMS21 Kauniainenkin luetaan hautuumaakätköihin?
 14. Täytyy muistaa, että virkamiehet ovat ihmisiä siinä missä me muutkin. Heidänkin joukkoon mahtuu yksilöitä, jotka kiukuttelevat, purnaavat, sättivät ja haluavat kieltää, vaikka luvatkin olisi kunnossa. Monesti tämä loppujen lopuksi kuitenkin johtuu huonosta tietämyksestä, eli jos selvitetään rautalangasta kätköilyn luonnetta ja korostetaan, että kätkö löytyy paikasta, jossa luonto ei turmellu, niin siinä kohtaa luulisi kieltoja kannattavankin virkamiehen ymmärtävän, että homma on ok.
 15. Minusta tuntuu, että kätköily ei välttämättä ole Tapanille sopiva harrastus, kun hernettä näytetään vedettävän nenään turhan herkästi ja sitten kiukutellaan muille ja lyödään vyön alle. Huonoa käytöstä IMO . Itse en ole kaikista asioista Tahun kanssa samaa mieltä aina (kuten FBA:t) ja joskus kiukuttaa hitaus hyväksynnässä, mutta mielestäni hän tekee ihan hyvää työtä ja viime aikoina tuntuu uusia kätköjä tulleen muulloinkin listalle kuin sunnuntai-iltaisin. Koita Tahu antaa suorien hyökkäysten mennä toisesta korvasta ulos. Arvelen suurimman osan kätköilijöistä arvostavan työtäsi .
 16. Samalta paikalta on löytynyt olutta ennenkin , onkohan kyseessä teinien juomantoimituspiste Ehkä paikalliset teinit jemmaa sinne päästäkseen juomaan perjantai-iltaisin vanhemmiltaan salaa? Sillai me tehtiin teineinä .
 17. seikku

  Työkalut

  Tulpaton soutuvene, jonka toinen airo oli rikki, ei pelastusliiviä... Sellasta tuli joskus käytettyä yhden kätkön takia. Erikoisempi väline, kuin vene, lienee VesaK, jota pitkin kerran kiipesin kätkölle. Huomasimme jälkeenpäin, että purkille olisi ollut helpompikin reitti, kuin meidän akrobatiaesityksemme. Leatherman on ollu monesti kätevä, vaikken itse omista. Radiopuhelimetkin on ollut kimppakätköillessä hyödyksi. Yhteen kätköön vasara olisi ollut tarpeen, mutta logattiin lopulta ihan perinteisillä kätköilyvermeillä. Onkivapaa kaipailen vieläkin yhteen kätköön. Ilman sitä lienee turha tuota kätköä kokeilla. Alone in the darkille pitäisi kai mennä bikineissä ja ottaa mukaan vessaharja, ankka-uimarengas ja kukallinen suihkuhattu. Gepsistä siellä ei liene hyötyä. Apuaivoja on monen mysteerin kanssa tarvittu. Omat eivät aina riitä.
 18. Eipähän näy minunkaan eikä saurin nimiä useimmissa kätköissä jotka olemme hakeneet. Sen sijaan lokikirjoissa lukee Team Hapenottokerho (joka siis = sauri & seikku & Rosa).
 19. Mikäli yhdistys perustetaan, aion olla mukana siinä. En usko, että yhdistys järjestäisi tiukkoja Vain Jäsenille -kätköjä tai tapaamisia (paitsi yhdistyksen kokoukset, mutta se on eri asia). Itse en ainakaan aio tukea sellaista toimintaa. Enkä usko, että "puuhamiehetkään" sellaista tässä nyt hakee.
 20. seikku

  Adopting Caches

  I didn't quite understand how that one works. I tried to give GC8DC3 and got an answer "You have not been asked to adopt this listing". The cache is really near my home and other cachers have asked me if I could try to adopt that one since the owner doesn't seem to take care of that one anymore. Well, I haven't sent mail to the owner or reviewers - I just tried what happens if I give the GC-code there. But could you Olli try to explain how that page works since I seem to be too blonde to understand?
 21. Kun valittu rahastonhoitaja tekee N+1:n yhdistyksen kirjanpitoa, niin hänelle varmasti on erittäin mukavaa, että kaikissa tilikausi on kalenterivuosi... Asiasta voitanee tietysti keskustella enemmän siinä kohtaa jos/kun yhdistys perustetaan.
 22. Kätköilyssä ylipäätään on etuna juuri se, että sitä saa harrastaa omin ehdoin. Anonyyminä tai nimellään, 24/7, sinkkuna tai perheellisenä, koiran ja kissan kanssa, gepsillä tai ilman, autolla tai julkisilla jne. Itse tykkään siitä, ettei harrastus sido mihinkään. En anonyymiyttä kaipaa ja siksi en anonyyminä harrasta.
 23. Three Animals tuli uniin, koska etsimme lintua niin pitkään. Unessa kätkökuvauksessa mainittu kanava tms oli kaupunkialueella asfaltissa oleva vettä johtava uoma ja aloin kuumeisesti etsiä lähistöltä lintua, joka oli hyvin hyvin pieni unessa.
 24. Olen samaa mieltä oikeasta linjasta .
 25. 23. En kyllä lue kaikkea foorumilla. Valikoin otsikon mukaan.
×
×
 • Create New...