Jump to content

gerasimosk

+Premium Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gerasimosk

  1. Να ρωτήσω και γω κάτι; Πόσες κρύπτες πρέπει να έχει μια χώρα για να έγγρίνονται από τοπικό μέλος; (Ελληνίδα/Έλληνα) Μία έχω φτιάξει στην Ελλάδα και την ενεργοποίησε ο Crow T Robot btw @bakamono το κόλπο με τα Ελληνικά δουλεύει μια χαρά και έβαλα την Ελληνική περιγραφή στην κρύπτη μου.
  2. Γιατί δεν φτιάχνουμε ένα Geocoin με το αστέρι της Βεργίνας από τη μία όψη και την Ελληνική σημαία από την άλλη Και ένα μήνυμα στο κέρμα : ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - 4000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ στα Ελληνικά και στα Αγγλικά και να γεμίσουμε όσο πιο πολλές cache με δαύτο; εντός και εκτός Ελλάδας;
  3. καμμιά γνώμη (έστω αντίθετη) για το παραπάνω δεν υπάρχει;
  4. Μπορείς να γράψεις σε παρακαλώ με ποιό τρόπο γίνεται η παρακαλούθηση; τι εξοπλισμό χρειάζεται το σκάφος; και τι κόστος περίπου; Έχω ένα φουσκωτό 5μετρο και γι'αυτό ρωτάω.
  5. Θα ήθελα να συμμετέχω στην προσπάθεια για τα 6000 χρόνια Ελληνικής Ιστορίας, τοποθετώντας μια κρύπτη στις Βρυξέλλες. Το θέμα της κρύπτης θα είναι η ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ένας σημαντικός σταθμός στην σύγχρονη Ελληνική ιστορία. Έχω εντοπίσει το σημείο σε πάρκο πίσω ακριβώς από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με θέα στο Κοινοβούλιο. Δεν υπάρχει άλλη κρύπτη σε κοντινή απόσταση. Από ότι κατάλαβα από την επικοινωνία με Shrek & Fiona υπάρχει πρόβλημα γιατί είναι εκτός Ελλάδας και είναι "δυσκολο" γεογραφικά να επισκεφθεί κανείς αυτή την κρύπτη. Γνώμη μου είναι ότι είναι πολύ πιο εύκολα και φτηνό να πάει κανείς Αθήνα - Βρυξέλλες παρά σε πολλά μέρη στην Ελληνική επικράτεια. Επίσης θα είναι μια κρύπτη που λόγω θέσης θα την επισκεφτούν πολλοί μη-Έλληνες ελπίζοντας να κεντρίσει το ενδιαφέρον κάποιων για τις υπόλοιπες κρύπτες των 6000 χρόνων. Επειδή έχω δει με τα μάτια μου μνημεία Ελληνικά εκτός της Ελλάδας σε μέρη όπως στην Σικελία νομίζω είναι πολύ κρίμα και κυρίως όχι αντιπροσωπευτικό της Ελληνικής ιστορίας να υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός στα τωρινά Ελληνικά σύνορα. Θα περιμένω τις γνώμες σας.
  6. Το ΠΜ δεν ξέρω αν λειτουργεί - δοκίμασα πολλές φορές ανεπιτυχώς, τελικα έστειλα e-mail
  7. Προπαθώ να στείλω PM στο μέλος Shrek_&_Fiona και λαμβάνω το παρακάτω μήνυμα
  8. Γειά σας, είμαι ο Γεράσιμος και μένω στο Βέλγιο. Είμαι καινούργιος στο geochacing, μόλις την περασμένη κυριακή βρήκαμε τις πρώτες μας 2 κρύπτες στο Βέλγιο. Το καλοκαίρι κατεβαίνουμε Ρόδο και ελπίζω να κλέψω λίγο χρόνο για να αναζητήσω τις κρύπτες του νησιού.
×
×
  • Create New...