Jump to content

dst121gr

+Premium Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dst121gr

  1. Καλησπέρα και από εμένα. Συμφωνώ και με τον Γρηγόρη και με τον Γιάννη. Πιστεύω ότι θα πρέπει να τηρούμε τους κανόνες του φόρουμ αλλά και να γίνουμε πιο ενεργά μέλη όλοι μας. Εγώ εκ φύσεως αλλά και λόγω κόπωσης από τις υποχρεώσεις που τελευταία έχω, δεν ποστάρω συχνα. Αυτό όμως που πραγματικά με ενόχλησε αν και προσπάθησα να το διασκεδάσω κάπως ήταν η συμπεριφορά του Σάκη απέναντι σε νέο και σοβαρό μέλος του φόρουμ. Πιστεύω πως καλή είναι η οικειότητα και η πλάκα αλλά σε συγκεκριμένα όρια και πάντα με ευπρέπεια. Για τον άλλο το Γιάννη τι να πώ... Προσπαθεί συνεχώς να εμφανίζεται ως θύμα. Γιάννη κανείς δεν θέλει να διώξει κανέναν νέο από το φόρουμ. Η άγνοια που είχες και οι ερωτήσεις σου απαντήθηκαν αλλά απ' ότι βλέπω συνεχίζεις ακάθεκτος στα ίδια αρχικά σου βήματα. Όλες οι κρύπτες έχουν ενδιαφέρον. Σκέψου τι θα γίνει αν όλοι αρχίζαμε να τις διαφημίζουμε. Και μην πεις ότι το κάνεις για να υπάρχει κίνηση στο φόρουμ, δεν μπορεις να γίνεις πιστευτός. Από εμένα τουλάχιστον. Θα χαρώ πραγματικά να δω και τις απόψεις και άλλων μελών μα πάνω από όλα να έχουμε ένα αποτέλεσμα καλό και ένα φόρουμ με σοβαρότητα και καλώς εννοούμενο "χαβαλέ" όπου και όταν αυτός μπορεί να γίνει. Αν όλα γίνουν χωρίς να έχουμε αποχωρήσεις μελών ακόμη καλύτερα. Τέλος, Καλό Πάσχα και από εμένα!
  2. Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες !!!
  3. Καλή χρονιά σε όλους και από εμένα!
  4. Το άτιμο το μου πως βρέθηκε εκεί, μόνο αυτό και εγώ το ξέρουμε :D
  5. Αν δεν μου υπάρξει κάτι έκτακτο, θα είμαι εκεί.
  6. Καλώς ήρθατε και από εμένα!
  7. Γρηγόρη, γιατί νομίζω οτι η πρώτη παράγραφος του Μίμη αναφέρεται σ'εσένα Μπάμπη, καλωσήρθες!
  8. Γιάννη, μάλλον τους έχεις υπερτιμήσει τους ξένους...
  9. Καλησπέρα! Log in θα έλεγα την εγγραφη και sign in, την είσοδο. Το photo gallery, μάλλον ως φωτογραφικό άλμπουμ.
  10. Φόβος και τρόμος Έπρεπε να το κρατήσεις για έκπληξη. Τώρα όχι μόνο θα σκέφτονται να έρθουν αλλά και να διοργανώσουν συνάντηση Και μην ξεχάσω! Χρόνια πολλά. Χριστός Ανέστη!
  11. Καλό Πάσχα σε όλους, γνωστούς και αγνώστους Έλπίζω να γίνει και καμμιά συνάντηση να γνωριζόμαστε και να μην ξεχνιώμαστε
  12. Καλώς ήλθατε και από εμένα παιδιά
  13. Δεν απαντά....Γελά, γελά, γελά.. :laughing: Σας ζηλέυω. Δυστυχώς αύριο είπαμε να καλέσουμε μερικούς φίλους λόγω γιορτής αλλιώς θα ερχόμασταν και εμείς. Χρόνια πολλά και από εμένα σε όλους τους Γιάννηδες και ευχαριστώ όλους όσους επικοινώνησαν μαζί μου. Χρόνια πολλά καιαπό εμένα, Γιάννη
  14. ............θαυμα!!θαυμα!!!! ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.. σε ευχαριστουμε Γιαννη για τα σοκολατακια αλλα κανω διαιτα.Μιαν αλλη φορα.. Πολυχρονος... Φορουμ χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει (άλλη μία παροιμία)
  15. Αν το προσέχεις θα τα πιάσει τα χρόνια που θέλεις.
  16. Γιάννη αν προσέχεις και συντηρείς (καθάρισμα κλπ) την συσκευή , σίγουρα θα αντέξει πολύ καιρό αν και θα έχει ξεπεραστεί από την τεχνολογία. Λιθίου δεν εχω χρησιμοποιήσει αλλά σε χαμηλές θερμοκρασίες όλες οι μπαταρίες έχουν πτώση. Σε συσκευή VHF πχ,με μπαταρία λιθίου, είχα πρόβλημα σε χαμηλή θερμοκρασία ( κάτω από 0 βαθμούς)
  17. Τελικά όλοι εδώ είμαστε
  18. Γιάννη, το ότι ζωντάνεψες το φόρουμ είναι γεγονός και σίγουρα δεν είναι κακό ούτε το είπα κακοπροαίρετα. Οι παροιμίες έχουν τον δικό τους λόγο ύπαρξης και αναλόγως της περίπτωσης, χρησιμοποιούνται. Εγώ είμαι 42 χρονών αλλά γνωρίζω ζευγάρι Φινλανδών που είναι 68 και 70, και έχω και την χαρά να είμαι αυτός που τους γνώρισα και τους έφερα στο παιχνίδι. Αν μου επιτρέπεις μια παρατήρηση, θα ήθελα να σου πω να βλέπεις τα πράγματα με χιούμορ και να έχεις μεγαλύτερη υπομονή. ( 2 είναι οι παρατηρήσεις αλλά είπαμε, χιούμορ). Κλείνοντας, σου εύχομαι και προσωπικά, χρόνια πολλά.
  19. Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες !
  20. Θέλω να πω ότι δεν θα ξαναβάλω επαναφορτιζόμενες. Με τις αλκαλικές δείχνει κανονικά το υπόλοιπο αν και πρόσεξα ότι οι επώνυμες αλκαλικές εχουν και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Έχω το Garmin 60 csx εδώ και σχεδόν 3 χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Είχα άριστη λήψη ακόμα και μέσα στα πυκνά στο παρθένο δάσος στο Παρανέστι, μέσα σε χαράδρα.
  21. Πλάκα πλάκα, ο Γιάννης το ζωντάνεψε το φόρουμ
  22. Γιάννη, το πρόβλημα αυτό με τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, το είχα κι εγώ με το 60αρι. Δεν νομίζω να λύνεται αλλά εγώ προσωπικά δεν θα τις ξαναχρησιμοποιήσω. Έμεινα 2 φορές στην μέση του πουθενα και είδα κι έπαθα να βγω στον πολιτισμό ξανά. Το gps το χρησιμοποιώ και εκτός "γκεοκάτσινγκ" και όπως καταλαβαίνεις δεν το ξαναρισκάρω.
  23. Γρηγόρη, το είχα διαβάσει το ρεπορτάζ αλλά δεν μ' ενθουσίασε. Νομίζω οτι έχω κρατήσει την σελίδα. Αν την βρω θα σου την φέρω.
  24. Καλή χρονιά σε όλους!!!
×
×
  • Create New...