Jump to content

Orava

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Orava

 1. Kätkö Manorial Maple Espoon Leppävaarassa on adoptoitavana. Yhteydenotot kätkön sivun tai profiilin kautta, en lue tätä foorumia. http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GCKHR7
 2. Kätkö Church of Kauniainen on adoptoitavana. Yhteydenotot kätkön sivun tai profiilin kautta, en lue tätä foorumia.
 3. atrivsolap: meilini ei ilmeisesti tullut perille. Jos kyytiä on tarjolla niin pitäisi jossain vaiheessa sopia tarkempi aika ja paikka. Tai jos joku muu on menossa tapahtumaan Espoon suunnalta ja autossa on tilaa niin saapi vastailla...
 4. Mahtaisikohan joku olla halukas ottamaan kyytiin yhden Oravan ja TB:n Kauniaisten suunnalta (tai jostain Espoosta)? Tuollainen yli 20 km (yhteen suuntaan) on vähän liian paljon polkupyörällä näin talvikeleillä. Vastaukset tähän ketjuun tai meilillä profiilisivun kautta.
 5. Rustling Rushes is now back. Thus the tower is not free for a new cache anymore.
 6. Railway Station of Kauniainen is back in action. Old Bridge is temporarily missing. Rustling Rushes will be probably archived. Feel free to hide a new cache at the new tower (but keep in mind that it is in a nature preservation area!).
 7. Kuukausisarjassa ennätykseni on 102 kätköä. Löysin ne toukokuussa 2005. Näistä 34 kuuluu Samoojan mainitsemaan yhden päivän kätköilymatkaan Hyvinkäälle. Loput kertyivät lähinnä vappuna sekä kahden päivän polkupyöräkätköilymaratonillani Espoossa ja Helsingissä.
 8. Samaa mieltä Ketun kanssa. Kun itse ensimmäisen kerran huomasin theorava-nimen, ajattelin että kyse on joko sattumasta tai sitten joku on hyödyntänyt minun nimimerkkiäni omaansa keksiessään. En kuitenkaan nostanut asiasta meteliä, sillä sekaannuksen vaaraa ei mielestäni ollut. Nyt jo tiedänkin, että theoravalla oli oma taustansa nimelleen. Sen sijaan ei olisi hyvä, jos joku ottaisi nimen Orava ja Jokumuu käyttöön. Kriittistä ei ole nimen alkuosa, vaan se, että ja-sanan tulkitaan yleensä erottelevan tiimin henkilöt: siihen kuuluisivat siis kätköilijä Orava ja kätköilijä Jokumuu. Aloittelijat eivät tietenkään voi tietää, mitä nimiä on jo käytössä, mutta nimenhän voi vaihtaa. En usko, että uusilla tulokkaillakaan olisi kiva tulla sekoitetuksi toisiin nimimerkkeihin.
 9. Joskus melko helppoonkin paikkaan pyrkiminen tuottaa yllättäviä vaikeuksia. Liimeksen Cameraphobia-kätkön tavoittelu vaati minulta viisi yritystä ja aiheutti mm. pyöränrenkaan puhkeamisen ja silmälasien häviämisen tunniksi ennen lopullista kuvan saamista. Muut sattumukset logissa englanniksi.
 10. Orava

  FIN: Tiedonjanoa

  Tottahan on, että ilman minua ei olisi kaikkia 30 kätköä löytynyt yhtenä päivänä. Lähinnä autoin kuitenkin ajo-opastuksessa, eli neuvoin optimaalisia parkkipaikkoja ja ajoreittejä. Itse kätköilyn Kissa ja Samooja suorittivat omin voimin, paitsi tietenkin niillä paikoilla jotka olivat minullekin uusia.
×
×
 • Create New...