Jump to content

hippihiiri

+Premium Members
  • Posts

    105
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hippihiiri

  1. I have a geocoin which travels with me while I'm caching... In geocaching events or on the trail people can "log me" i.e. my geocoin and thus I can track the cachers I have met. Another reason is I just want to see how many kilometers I travel. I don't log the coin to all of the caches I find, usually only one cache per caching trip (and the one is usually the best cache on that specific trip).

     

    Naturally the owners of these kind of geocoins and travel bugs should do the dropping & retrieving the same time one logs the caches, but at least I tend to sometimes forget this and therefore do it later as a note. This causes the notification emails to be sent to the cache owners and to those on the watchlist. I sometimes delete the notes afterwards as I am not sure the cache owner wants these kind of notes on the cache listing... Naturally my "found" log is already on the cache page in these situations.

     

    I don't see any problems tracking my caching history this way. I hope this explains why some people do it.

     

    Here you can find my geocoin :D

    gc hippihiiri. Unfortunately I haven't had the coin with me from the very beginning of my caching career so it is missing some cachers and kilometers... but then again that's just life :D.

  2. geovius kirjoitti:

    Ennen kuin keskustelu jatkuu pidemmälle muistutuksena lainaus foorumin ohjeistuksesta:

    Jos haluat kiittää tai kritisoida, anna asiasta esimerkkejä yleisellä tasolla puolesta ja vastaan.

     

    Kiitos geoviukselle editoinnista. Pidetään jatkossa keskustelu yleisellä tasolla, jookostajoo?

    Antaa kaikkien purkkien kukkia - Haaskalinnun signaturea lainaten :unsure:.

  3. Hei kaverit, pienoinen huomio: Ei tuo jättimäinen varoitusmerkinnäköinen englanninkielinen COMMUNITY CACHE -kuva ainakaan saa minua houkuteltua sitä klikkaamaan.. Kätkökuvauksen tekstistäkään ei selviä, että kätkö on yhteisökätkö eli ei tuo yhteisökätkön idea ihan selvä ole...

    Ehdotan seuraavaa: pienentäisittekö tuota "community cache" -kuvaa ja lisäisittekö siihen suomenkielisen sanan "yhteisökätkö"? Ja pliis, ei tarvitse käyttää ISOJA KIRJAIMIA :anicute:. Tämän lisäksi olisi hyvä, jos myös kätkön kuvauksessa olisi maininta yhteisöllisyydestä, mutta vaatiikin sitten jo enemmän säätöä.

  4. Offline löytyy N76:sta - olin lukevinani että se oli ko. puhelin..

     

    Power-nappia kerran lyhyesti painamalla pääset valitsemaan käytettävän profiilin, offline on yksi profiileista. Tämä on nopein tapa ja toimii käsittääkseni suurimmassa osassa Nokian puhelimista.

     

    Pitkän kaavan kautta voit vaihtaa profiilin päämenusta -> asetuksista -> profiileista (en ole varma onko N76:ssa polku juuri tuo, mutta tuolla se on ainakin N95:ssa).

  5. Minun mielestäni ohjelma oli hyvä ja en olisi huolissaan spoilaantumisesta. Pikemminkin oli hienoa näyttää noin hyvin tehty kätkö :anibad:. Toivotaan, että saamme jälleen julkisuuden myötä uusia harrastajia.

    Kritisoijat voivat sitten seuraavalla kerralla vapaaehtoistua haastateltaviksi :laughing:.

  6. Xnaanggnn vyynyyn xhhfra nyyr xhexvfgnn,

    wbxh ba fnnggnahg fvaar wbgnva cvvybggnn!

     

    Jouluiloa ja kätkörikasta uutta vuotta itse kullekin säädylle ;)

  7. Lontoossa, Speaker's Cornerin välittömässä läheisyydessä on kätkö :D.

    Sunnuntaisin paikan täyttää kaikenlaiset enemmän tai vähemmän hörhöt, jotka julistavat milloin mitäkin asiaa / sanaa / jne. Koska kaikki olivat keskittyneet kymmeniin puhujiin, saimme toimittaa SPOILER WARNING omat asiamme kaikessa rauhassa satojen silmäparien alla :).

    Ketään ei kiinnostanut vähimmässäkään määrin mitä touhusimme... :D

    Tarkistimme toki, että kukaan ei katsonut suoraan mitä teimme. Minä varmistin selustan ja valokuvasin, Liimes hoiti kätkön palautuksen.

  8. Voi hitsiläinen :ph34r:.

    Tajusin juuri, että olen menossa Varsinais-Suomeen todennäköisesti vasta lokakuun puolella ja toivottu deadline kätkölle on syyskuun alussa. Houston, meillä on ongelma! Tästä syystä voisin luopua Varsinais-Suomesta ja toivon, että joku voisi sen minulta ottaa itselleen B).

     

    Kiitos jo etukäteen!

×
×
  • Create New...