Jump to content

R.Guszty

+Premium Members
  • Posts

    196
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by R.Guszty

  1. The solution: Switch to "Search geocaches" view, and you can use My Lists button instead of Pocket Query. It's a nice feature, because you don't need create Pocket Query from your list.
  2. Dear geocaching.com: I have to say "put your recaptcha where it hurts".
  3. I found a cache, and it's logbook was full. I logged a Found it log, and I want to write a "Needs maintenance" log, but I can't. I had to write another type of log, and website generated another "Needs maintenance" log, but this log is my own language. What a useless feature is? It's double, or triple work: I have to write a "Write note" log, and delete it, and edit a generated "Needs maintenance" log, previously I just wrote one Need maintenance log.
  4. Two annoying feature on draft logging page: Missing "All visited" under Trackables, and the Cache name isn't a link, so if I want to view cache's webpage I have to do some workaround*. Please, give me back old style logging page! *It seems, it was changed or something wrong with my browser yesterday.
  5. Nem változott a vélemény és a hozzáállás, a leírás változott utólag... Nem szép dolog
  6. Nézem a "M"ikulás eventet. Rémlik, hogy régebben meg sem jelenhetett olyan láda/esemény, amin a Munzee csak megemlítve volt. Ezek szerint változott a hozzáállás?
  7. Nekem egy 4 országos túra összejött (Magyarország-Ausztria-Szlovéni-Horvátország), ennyi nekem elég isvolt Ha szabad tanácsot adnom: Ukrajnát midnenképpen, Szerbiát csak nagy valószínűséggel ki kell hagyni a számításból, mivel a határátlépés igencsak hosszú időt vesz igénybe.
  8. "Choose Language" is in the footer. Just below the "Partner With Us" links. Thanks, I was blind.
  9. Where is the language selector? I know, I can set it in "Preferences" section, but sometimes my langage set back to English. In the past I can select my language on the main page, but it's disappeared. Please give me language selector (or repair the bug )!
  10. Nem jutok szóhoz, teljesen megdöbbentett a hír. Sajnos a temetésen nem tudok részt venni, ha valaki megy, kérem adja át őszinte részvétemet a párjának! R.I.P.
  11. R.Guszty

    OFF

    Mindkét variáció előfordul, vannak emailben szerveződő "zártkörű" ládázások, és vannak, amiket eseményládaként hirdetnek meg. Javaslom ezt a linket nézegesd: Új magyarországi ládák Itt megtalálod az újonnan megjelenő magyarországi ládákat, beleértve az ún. eseményládákak is.
  12. R.Guszty

    OFF

    Szia! Sehol. Amennyire tudom, ilyeneket csak az amerikai kontinensen találsz. Üdv: Guszty
  13. I have icons, but if I click on cache icon, the bubble appears and disappears. I have to click on icon 3-4 times while the bubble remains on the screen. Other problem: Earlier if I select a PQ on the map and then I click on "Search" I see caches AND PQ same time on the map. (The caches which belong to PQ appear twice on the map). Now if I click on Search, PQ disappears. I am: WEB15 Windows 7, FireFox 21
  14. Mert nincs is neki. Ennek csak ez az értelme, hogy jól mutasson a térképen (lásd még: nyíl, smiley, "W") BTW, ha megtalálod már nem is mutat olyan jól, mert csupa egyforma mosolygó fejből áll.
  15. Kösz a jelzést, amikor feltűnt javítottam. Ennek 13 napja, elvileg 2 hetente rakják ki javításokat. Majd meglátjuk.
  16. R.Guszty

    OFF

    Legyünk jóhiszeműek: sajnos pont ez a lazaság miatt előfordulhat, hogy valaki véletlenül logol kétszer ugyanahhoz a ládához. Velem is előfordult már, igaz, mivel én a GSAK-kal csinálok statisztikát, ott hamar "kiugrik", így keresgélhetek, melyikhez logoltam kétszer. Mivel sokan scripttel logolunk a GPS-ben tárolt geocachevisit.txt segítségével, elég ha a terepen véletlenül kétszer nyom az ember "megtaláltam"-ot, és kész a baj.
  17. Nem rajtunk múlik. Jóval több szöveg van lefordítva, mint amit megjelentettek. Sajnos a Groundspeak kerekei lassan őrölnek.
  18. Szia! Az a baj a ládáddal, hogy a jelszó intézménye nem létezik a .com-on, így a jelenlegi formájában nem is lehet multiként felrakni a .com-ra. Vagy átdolgozod és a jleszó helyett a végláda koordinátátit kell kiszámolni a leolvasott értékekből - de akkor érdemes a .hu-n is módosítani ládát, vagy sima tradícionálisként rakod fel a .com-ra, de akkor csak a végládához fognak elmenni a keresők.
  19. Másik lehetőség, hogy listát hozol létre könyvjelzőbe (bookmark) rakással. Itt egyesével tudod a téged érdeklő ládákat megjelölni, majd ebből tudsz létrehozni egyéni szűrőt (pocket query-t), amit aztán letölthetsz. A lista készítés azért is jó, mert a térképen a ládaoldal megnyitása nélkül, már a felugró ablakban be tudod rakni a téed érdeklő ládát a listába. A létrehozott egyéni szűrőket pedi a térképen is meg tudod nézni.
  20. Almost same to me. No bubbles and if I move my mouse on a cache the pointer isn't change. BUT! If I choose a Pocket Query on the map, everything is OK. There are bubbles, the pointer is changing and I can click on cache's name. It's strange, isn't it? I use Windows 7. I tried IE, FireFox, Chrome - same result.
  21. Web Translate It Ha arra jársz, jóvá is hagyhatnál, mert így hiába fordítok szakmányban, Tas nem ér rá.
×
×
  • Create New...