Jump to content

haakmeer

+Premium Members
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by haakmeer

 1. kijk eens naar de datum, er zijn mede cachers die pas laat een cache loggen
 2. Staatsbosgebieden is bijna altijd herkenbaar aan hun bordje bij ieder ingang/pad. Op de website van SBB kan je dan ook vinden waar het regionale kantoor is. Heb je dat eenmaal gevonden, dan gewoon contact opnemen en uitleggen wat jou bedoeling is en als dat kan. Mochten ze problemen hebben voor een bepaald gebied dan netjes vragen waar evt een alternatief is. En vergeet niet, de boswachters hebben heel snel in de gaten als daar iets verstopt is wat er niet hoort, en dan kan jij en ook andere cachers het wel vergeten. Bij de ene SBB kan het zijn dat ze een vergunning maken en dat je daar voor moet betalen, bij een andere wordt er gewoon via mail toestemming gegeven. En vergeet niet het is hun bos,
 3. wij hebben hier op de kinderboerderij een mysterie/multi http://coord.info/GC24TCT liggen, thuis puzzelen om het beginpunt te vinden en in het veld de rest van de gegevens. En op het terrein ligt een mooi verstopte stash. Toestemming was totaal geen probleem, ze waren meteen positief, althans hier bij ons.
 4. Zo Gensnet kan weer blij zijn, met een cache die online is gekomen maar 99% van Nederland kan het niet lezen
 5. Reviewers doen alles in hun eigen vrije tijd, de meesten hebben een baan, en is reviewen een taak erbij. En als er prioriteiten gesteld moet worden kan ik me voorstellen dat het reviewen van een cache, een iets lagere prioriteit heeft. Gewoon een kwestie van geduld lijkt mij.
 6. .nl is op dit moment niet meer bereikbaar, zou de stekker er uitgetrokken zijn????
 7. Via Basecamp moet het ook kunnen, kan je als je de kaarten in de computer ook mooi zien waar je geweest bent.
 8. Hier heb je inderdaad gelijk in. Ik heb een paar hele mooie schatten bij tc.com, die echt de moeite waard zijn. Ik heb al van veel mensen de vraag gekregen waarom die niet bij gc.com staan. Ik leg dit dan uit, maar de meeste mensen begrijpen het dan (nog) niet, omdat ze zich niet voor kunnen stellen dat de controleur zo met je omgaat. -= GensNet =- waar maak je je dan druk over, blijf gewoon bij TC en laat mensen die GC wel goed vinden daar rustig hun gang gaan.
 9. Tip 1: geen caches plaatsen levert nog minder gezeur en administratieve rompslomp op Tip 2: steek je energie in het oplossen van de nabijgelegen cache(s) ipv een vruchteloze internetkruistocht. Of ga eens praten met de cache-eigenaar van de cache die te dichtbij ligt. Dáár sla je de spijker precies op z'n kop als ik zou weten wie dat is/zijn. Dàt weet je namelijk niet en Groundspeak verbied het om dat te zeggen. Dacht je nu echt dat ik iedere potentiële schatbewaarder ga afklepperen of die "toevallig" een schat in de buurt heeft liggen? Och, één schat van mij minder ligt Groundspeak niet wakker van. Ik heb een paar hele mooie bij tc.com. Blijkbaar heeft gc.com daar totaal geen belang bij. -= GensNet =- Waar maak je je nog druk om ga lekker naar TC.com daar is volgens jou het gras groener. Niemand op GC zou het erg vinden hoor.
 10. Zo kunnen we allemaal weer rustig aandoen, ts toch te warm om je hierover druk te maken. Geoguy Veel plezier met het revieuwen, en laat je je niet gek maken.
 11. are you looking to geocaches or a waypoint. if you read your gps in Mapsource do you see it .
 12. On a USA Venture HC there is no Europian Map. if You wil used it wit maps you must By this seperate.
 13. Your not the only one, maybe after the maintance its works again. (i hope)
 14. Yes, I am happy. After my vacation i wil used it verry often, just like the old good version Thanks for a new version Greetings from The Netherlands
 15. On this moment is GC very slow, just like every sunday at this time.
 16. Well, let's see. No topics with masses of people complaining about not getting pocket queries this weekend. No topics complaining about not getting to the web site today, on a busy Sunday no less. I just banged around a state search and opened several caches on the first results page. All cache pages opened very quickly. Sounds like it is working pretty good! Thanks for pointing that out. Maybe if the IPhone gadget and Twitter offline and maybey is it works faster, Or are that the toys for moderators.
 17. I was one of the 200 to maybe a poll to look what the users want. and used. I am missing it too It was faster then Google Maps and easyer to use. Please com back, pleaaaaaaassssse
×
×
 • Create New...