Jump to content

s1ka

+Premium Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by s1ka

  1. Pitkään lähin kätkö oli Route 66 - POHOJAMMAA, 1,7 kilometrin päässä kotoa; kätkö jonka löytämiseksi piti tosin kiertää n. 500 kilometrin kierros . Kesällä parantelin tilastoja tekemällä Jouppilan keidas -kätkön 1,5 kilometrin päähän kotoa. Alle 10 kilometrin sisällä näyttäsi tällä hetkellä olevan 26 kätköä. Vielä kaksi vuotta sitten niitä oli muistaakseni 6.
  2. Se on nyt sata lasissa! Kuulin geokätkennästä ensimmäisen kerran kesällä 2003. Rekisteröidyin heti sivuille, mutta gps:n puuttuminen hankaloitti harrastusta. Kävin parilla paikalla kartan kanssa, mutta en onnistunut löytämään mitään. Pari vuotta myöhemmin tutustuin google earthiin ja keksin että sitähän voisi käyttää kätkennässä apuna. Niinpä löytyikin sitten ensimmäinen kätkö, joka oli Maxxyn Pohojammaa - Lakeus (GCN8RH). Seuraavat viisi kätköä löytyivät myös ilman gps-laitetta, niistä kaksi oli jopa multeja. Sitten olikin gps jo pakollinen hankinta. Nyt noin vuosi ensimmäisen kätkön jälkeen tuli sata täyteen. Sadas kätkö oli Hokkin Köpmanholmen (GCNYN8). Kiitokset Hokkille ja onnittelut omasta sadannesta kätköstäsi!
  3. Asiasta on puhuttu foorumin englanninkielisessä osassa (täällä). Travel bugien loggauksessa on ongelmia silloin kun palvelimella on kuormat korkeimmillaan, erityisesti sunnuntaisin. Ongelmat ilmenevät siten, että vaikka bugin loggaa itselleen ja siitä tulee merkintä bugin sivulle, se ei kuitenkaan mene loggaajan inventaarioon, vaan näyttää edelleen olevan kätkössä. Bugin loggaaminen uudelleen tuntuu olevan ainoa ratkaisu.
×
×
  • Create New...