Jump to content

saint_tobias

+Premium Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by saint_tobias

  1. Ylex on noteeranut geokätlöilyn kaksi kertaa, mitä minä olen kuullut. Keväällä oli juttua teknisistä venpaimista, mitä ihmiset ovat hankkineet viimeksi ja siihen insinööri Putkonen totesi hankkineensa GPS laitteen, jolla hän on etsinyt geokätköjä. Lähetyksessä Putkonen selvensi mitä kätköily on ja eritteli vielä tavaroiden vaihtamisen idean. Toisella kerralla kyseltiin textarigalluppina "miten piristätte kesälomamatkaanne" Siihen lähetin viestin ja se luettiin ja samalla pikkuisen raapaistiin pintaa geokätköilyn saloihin. Tämä oli juhannuksen jälkeen. Asiasta tupperwaren purkkiin: Muistaako kukaan lukeneensa kauppalehdestä artikkelin geokätköilystä??? Taisi olla alkukeväästä.
  2. Kiitos osallistumisesta! Kerro vielä tunnus niin laitan kätkösarjaan. GC1B2NB Tässä tunnus. Lisää on tulossa, kunhan kelit kuivuu..
  3. Loviisa nollapiste odottaa julkaisua. On small purkki ja ei ole liikennejakajamagneetti :-)
  4. Paljohan ne ihmiset laittelevat 2000€ fikkareihin.. Ei vaan tuo warrior III olis aika kähee.
  5. http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC72 Tältä suomen ensimmäisestä kätköstä löytyi tina hevosenkenkä. Tämän säilytän tuottamaan onnea tulevissa kätköissä. Toinen kiva löytö on slovenialainen 2 senttinen.
  6. Tällä hetkellä työn alla on Loviisa. Muide nollapisteiden maastot tutkin myöhemmin. Jos joku kolleega innostuu tekemään näihin kätkön niin siitä vaan :-) Sen lupaan et liikennejakaja magneettia ei tule ps. Tulipa kirjoitusvirhepaholainen. Tarkoitin että Loviisan/em. kuntien keskustoissa ei ole juuri ollenkaan kätköjä.
  7. Voisin ottaa muutaman. 0-km Loviisa Artjärvi Pukkila Myrskylä Pornainen Näissä kunnissa/kaupungeissa ei muutenkaan ole kätköjä, joten tästä voisi aloittaa. Asun Järvenpäässä ja jopa loviisa tulee huollettua. Tekisin kätköt n. kuukauden kuluessa Saattaa olla et tule jotain uutta 0-km sarjaan :-)
×
×
  • Create New...