Jump to content

MaritimeFox

+Premium Members
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MaritimeFox

 1. LOL Well that would be interesting to see in action.. How can it track GPS signals under clothes? How can one little watch battery receive and send the signals? Is the technology really so well hidden that the user won't notice anything? "When my daughter hit puberty I nearly had a heart attack." "Rather than become an over-protective parent , I decided to try forget-me-not panties™. " "if we see her temperature rising too high, we intervene by calling her cellphone" That isn't over-protective?
 2. Maybe, but Magellan strongly supports geocaching, so I support them
 3. Galileosta löytyy tietoa ESA:n sekä Euroopan komission sivuilta. En kyllä löytänyt tarkkuutta ilmaiskäyttäjille, mutta jostain lisäpalveluista ainakin joudutaan maksamaan. Voisi kuitenkin kuvitella että tarkkuus olisi vähintään GPS:n luokkaa kun Eurooppa niin haluaa ylpeillä tuolla, ja tottahan onkin että teknisiltä tiedoiltaan se on paljon kehittyneempi kuin GPS. Tai siis tällaisen käsityksen noilta propagandasivuilta saa
 4. When I'm away from home, I just use my WAP enabled mobile phone, submit coordinates (from your GPS) and it lists nearby caches. If you can't use your phone, you can use sites like http://www.multimap.com and find the place where you are going. Then you'll see the coordinates and can find nearby caches from geocaching.com by coordinates.
 5. Sanonpa nyt minunkin näkemykseni asiasta. Uuden rekisteröityneen jäsenen näkökulmasta tämä tosiaankin voi olla paisuttelua. Eivät nikit kaikille niin tärkeitä ole, varsinkaan jos nettiä ei käytä tällaisissa nikillisissä piireissä paljoakaan. Itselleni tuli mieleen vähän matkaa tätä keskustelua luettuani että voi ei, mitä ne nyt tollasesta jaksaa uusia kätköilijäitä häiritä. No, nyt tätä kirjoittaessani ymmärrän asian vähän paremmin, mutta siltikin tämä asia ei ollut hyvin hoidettu, mistä löytyy todiste uusien kätköilijöiden viestistä. Voisin hyvin kuvitella itseni heidän asemaansa. Eli loppujen lopuksi kysymys on näkökulmasta. Toisille voi olla vaikeaa ymmärtää tälläinen niuhotus, ja toisten mielestä asia on elintärkeä sekaannusten välttämiseksi. Jos yhteisön tämänhetkinen yhteinen mielipide on, että samantapaisia nikkejä ei sallita, niin asian voi hoitaa, mutta paremmin kuin tässä meneteltiin.
 6. Why does Buxleys website show that there would be 136 449 caches in the world, and Geocaching.com 117 537? Whos wrong?
 7. Excellent work, whoever has done it! About half year ago I asked about this, but no-one knew back then. Geocaches in WAP is handy, because wherever you are, you can check your coordinates, and then look for nearest caches.
 8. GeocacheUK:sta saapui lähetys viikon sisällä, ja muutenkin asiallista touhu oli. On vaan 2x kalliimpaa kuin "oikeasti" USA:ssa... Niin että jos jollakin olisi oma firma tai mitä siihen nyt vaaditaankaan että voisi ostaa noita tavaroita halvemmalla, niin se kyllä olisi kätevää. Ei sitä nyt mitään sen kummempia tarvitsisi tehdä kuin vain ilmoittaa täällä että multa saa halvalla
 9. GeocacheUK:sta olen kerran tilannut, mutta se on melko kallis verrattuna muihin tällä sivulla lueteltuihin kauppoihin. Ruotsissa näyttäisi myös olevan yksi kauppa, mutta valikoima on ainakin tällä hetkellä aika heikonlainen. Finger Technologyltä taas tilaaminen näyttää melkoisen epämääräiseltä... Eli onko kokemuksia muista kaupoista? Ja eikö Suomessa jonkun kannattaisi ryhtyä vaikka jälleenmyyjäksi?
 10. Has anyone tried to use geocaching.com from xhtml capable cel phone? Can you submit cache search from coordinates? I have never tried xhtml capable phones by myself, but it would be cool if you could search caches from your phone!
 11. MaritimeFox

  Easygps

  Ok, I'll try that, thanks!
 12. MaritimeFox

  Easygps

  Is there any way to delete waypoint through EasyGPS, or any other software? Dont say I have to manually delete my 56 of 60 waypoints...
 13. What software do you mean? Firmware? Where can I update it?
 14. Im using PayPal, and dont see any problem with it (yet) ?
 15. Im using finnish on it. But when the on-screen keyboard appears, there are no Ö, or Ä in it.
 16. Is there anyway to find nearest webcam cache from my home coordinates?
 17. What does that mean on result pages?
 18. Kyllä se ainakin sillä tasolla ymmärtää, että esim. suomalaiset paikkakunnat löytyvät Ä:n ja Ö:n kanssa (siis laitteen databasesta).
 19. Eli mistä saan Magellan SporTrak Map:iin kirjoitetuksi ä:n tai ö:n ?
 20. Kiitos vinkeistä! Vielä tämmöinen kysymys tuli mieleen, että kun omaan GPS:ään saa ostettua jotain karttoja (Magellan SporTrak Map), niin onko internetissä olemassa joitain ilmaisia karttoja, joista ei tarvitsisi maksaa niin älyttömiä summia?
 21. Tuolla sivullahan voi etsiä tarkasti vain USA:ssa ZIP koodin avulla. Suomalaisille ei jää paljon muita valintoja kuin koko maan etsintä (mikä ei luonnollisestikaan ole kovin kätevää), tai sitten keyword haulla. Kun etsin esim. "Helsinki" hakusanalla, ei sieltä tule kuin 15 tulosta, vaikka varmasti helsingissä niitä enemmän onkin. Eli onko sinne tulossa jokin esim. paikkakuntakohtainen haku? Ja ainakin sellainen olisi kätevää kaikilta suomalaisilta, että laittaisi viestiin paikkakunnan, jotta keyword haku toimisi. Itse löysin koko harrastuksen vasta eilen, mutta olen hyvin kiinnostunut etsimään ensimmäistä kätköä, GPS laite kun jo löytyykin.
×
×
 • Create New...