Jump to content

RoSa04

+Premium Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RoSa04

  1. Ik heb alle plugins uit geschakeld en toen deden de pics het wel weer. Nu heb ik alles weer aan en het leek dat youtube best video downloader 2 de probleem veroorzaakte. Deze nu uitgeschakeld gelaten en alles werkt tot nu toe naar behoren. Hopelijk blijft het nu weg.
  2. @StefandD, Het uit en inzoomen of het opnieuw opstarten en of opnieuw aanmelden helpt bij ons niks hellaas. Wat dat ene betreft, goede tip, om het niet te noemen ;-) maar die andere heb ik ook, zo lang daar geen voor mij werkende GPS/kompas op zit gebruik ik die alleen voor de andere functies. Was het ook niet zo dat als er een reply dat je daar melding van kreeg? Dat heb ik ook niet gehad. Waar staat de topics over het niet werkende picto, of waren het verscheidende? Thanx alvast, ik heb ook weer wat geleerd!
  3. Even van onze kant een andere vraag over de picto's op de kaart/map. Al geruime tijd als ik op een picto klik, maakt niet uit welke, gebeurt het vaak dat er niks gebeurt en ik dus ook niet de listing pagina kan kijken. Dit gebeurt alleen als ik op de pc/win 10 pro/mozila firefox 60.0b6 (64-bits) via geocaching.com op de map aan het kijken/zoeken ben naar leuke caches. Trouwens ook via microsoft edge, zelfde probleem. Op mijn mobile kan ik via C:geo wel alles op de map aanklikken. Wel vaker in het verleden last van gehad met andere firefox versies. Andere mensen die ook dit probleem ervaren?
  4. Schut&co, das juist! Ik vindt dit wel een handige funtie weet niet hoe anderen er over denken? Woodwhisperer, dan heb je je antwoord ;-)
  5. Hallo allen, ik heb een vraagje en wel deze. Ik gebruik de app C:geo voor android in combi met firefox op mijn pc, alleen nu heb ik heb geen send2c:geo knop meer op de listing pagina's van caches. C:geo geeft aan dat mijn device en browser gekoppeld zijn, Raar hé! Maar nu kan ik niks door sturen naar mijn mobiel. Iemand een idee of de zelfde klacht?
  6. arisoft, I am going to try your add-on and hope for the best. Thanx!
  7. De laatse maanden, heb ik veel last, dat mijn firefox niet meer werkt, en ik een melding over een script krijg. “Waarschuwing: script reageert niet” en dan de keuze doorgaan of stoppen . Ik heb al op de site van mozila gekeken en daar oplossing van uitgeprobeerd maar niks help. Zijn er meerdere personen die deze problemen ook hebben? Ik weet dat je met chrome er geen of minder last van heb maar ik ben niet zo'n chrome fan! Iemand nog ideeën?
  8. Same problem over here. On all of our appliances, like all the pc's en mobiles.(FF 49.0.1. win 10 64bit, Samsung S5 and S7, FF mobile) Always script problems en random freezing of FF while using the map in Geocaching.com or writhing a log.
×
×
  • Create New...