Jump to content

Post@Co

+Premium Members
 • Posts

  32
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Post@Co

 1. A few years ago, I won a Geocoin in a lotery. It's from the Roth's [the day we met, 10 year anniversary event. But it's not doing anything here, just laying around...so I would like to sell it!

   

  Anyone interested? Don't know about a value, because it's not a commercial geocoin...

   

  Send me a email if you are interested.

   

  Forgot to mention that it has been activated, but not logged by anyone.

 2. Iemand die deze cache gedaan heeft? Ferda´sklamm aneb zalety pane arcivevody.

  Ik heb namelijk de CO gemaild met de vraag of hij me verder kon helpen aan een goede vertaling, maar zijn duits en engels was niet goed genoeg.

   

  Dus mijn vraag hier is of iemand de cache toevallig gelopen heeft en me kan helpen bij een goede vertaling. Ik heb google translate al geprobeerd, maar daar zitten zulke stukken tussen waar ik niets mee kan.

   

  Ik heb ook contact gezocht met cachers uit de regio daar, maar daar heb ik nog geen antwoord op gekregen.

 3. Hij is binnen!!! en afgelopen weekend uitgeprobeerd, ben er erg blij mee.

   

  Nu nog een vraagje: ik wil hem ook op mijn fiets kunnen monteren. Nu is daar een leuke fietssteun voor van Garmin. Maar...de recentie's op de website van GPSSHOP.nl zij nu niet echt lovend [althans een aantal niet] en ik vindt het ook maar een zwakke bevestiging. Heeft iemand daar ervaring mee?

   

  En een van de review schrijvers daar heeft het over ram-mount steunen. Iemand daar ervaring mee? ziet er namelijk wel stevig uit en qua prijs scheelt het niet veel met het steuntje van Garmin.

 4. Een emailtje naar de CO is het beste wat je kan doen. Misschien heeft ie wel toestemming om de cache op die manier te bevestigen. Er zijn genoeg caches verstopt in vogelhuisjes [wij hebben er ook zo eentje] en die van ons heeft iig toestemming van de grondeigenaar.

   

  Ik heb weleens een Needs Archived gelogd, maar dat was omdat er al geen onderhoud meer gedaan was, de cache kapot en de omgeving vol hondepoep lag...en de CO ook nog eens niet reageerde op emails [en zelfs logjes met kritiek verwijderde]. maar nooit omdat ik denk dat de cache niet goed verstopt lag, wel eens een needs maintenance logje. Trouwens...graven in de grond mag volgens mij toch ook niet volgens de richtlijnen? Wij hebben een cache liggen, die perse in de grond moest van de grond eigenaar.

 5. Hallo,

   

  heeft er iemand ervaring met het kopen van een gps in de US? Ik wil namelijk graag de gpsmap 62s aanschaffen, maar nu gaan er over een paar weken een aantal collega's naar San Francisco voor een congres en die zouden evt. zo'n gps voor me mee terug kunnen nemen. Ik vraag me af of dat kan? hoe zit het met de garantie? en bij wat voor winkel/webshop of i.d.?

   

  eduard

 6. Prima wat je daar in Belgie allemaal doet, maar in Nederland ligt de lat een stuk hoger.

  Dat zouden een aantal cachers graag willen, maar toch wordt ook dat gene wat door iedereen vergruisd en uitgek.... wordt erg vaak gevonden door mede-cachers. Zolang een cache aan de regels voldoet, moet een reviewer hem wat mij betreft gewoon goedkeuren. Over smaak valt nu eenmaal niet te twisten.

   

  Wij lopen mooie wandelingen, maar doen ook gerust een dagje alleen tradi's oppikken. Het enige waar ik een beetje een hekel aan heb zijn die lange fietscaches...maar daar heeft Groundspeak dan ook een mooie IGNORE LIST voor gemaakt waar ik alles wat ik niet leuk vindt op gooi! En dat zouden meer mensen moeten doen.

 7. Ik heb een etrex vista Hcx, en daarmee komen de caches allemaal in mijn waypoint lijst te staan [ik druk op de cache pagina op send to GPS]

   

  Maar heb je al eens gekeken of er toevallig een software update is voor je legend? Er zijn recentelijk geen update's geweest, maar als je de GPS al een tijdje hebt liggen kan het wel handig zijn.

 8. dat weglopen van mijn donateurschap ging ook wel erg makkelijk....binnen 3 uur na het aanmaken van een ticket op gc.nl kreeg ik een reply dat het geregeld was...ik ben daar nu weer gewoon blauw [dat ging sneller dan groen worden daar...:D]

×
×
 • Create New...