Jump to content

PiiSami

+Premium Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by PiiSami

  1. Tänään tuli postissa S-ryhmän Yhteishyvä-lehti, jossa oli tuo Haaskalinnun avustuksella tehty 4 sivun artikkeli Geokätköilystä. Ihan mukava artikkeli aina maestron vaatetusta myöten. :huh:

  2. Onko laitteen "suorituskyky" parantunut 60 malliehin verrattuna? Esim. kun karttaa siirtää vaikka sivusuunnassa, sen päivitys on hidasta vaikka tarkkuus olisi pienimmillään. Mielestäni tosi rasittavaa..
    Nyt kun pääsin hypistelemään moista kapinetta hetken käsissäni, niin empiirisen havainnon mukaan prosessoriteho näyttäisi olevan kyllä kasvanut, mutta ei niin paljoa kuin lisääntynyt näytön resoluutio vaatisi, joten karttakuvan päivitys kestää vielä kauemmin kuin 60CSx:ssä.

     

    60CSx:llä tulee monimutkaisen kartan kanssa helposti se tilanne vastaan, että karttaa panoroidessa joutuu etenemään lähes sokkona, kun kartta tulee kokonaan näkyviin vasta hetken pysähtymisen jälkeen. Koloraato "ratkaisee" tämän ongelman siten, että kursorin liikkumisnopeus on tiputettu murto-osaan 60CSx:ään nähden, joten et pysty panoroimaan niin nopeasti ettei se ehtisi piirtää. Kartalla liikkuminen on tuskastuttavan hidasta :)

     

    Tuo näytön päivitysnopeus paranee, kun ottaa karttavalinnoista sen pohjakartan pois käytöstä.

  3. :rolleyes: Mun tilaukseni on jäänyt jonnekin kuleksimaan, kun ei ole vieläkään saapunut vaikka on pantu Royal Mailin kyytiin jo 25.10! Jos tilaus ei saavu putiikin seuraavan täydennys tilauksen saapumiseen mennessä Suski laittaa uudet postiin ja käy Royal Mailin vakuutuksen kimppuun. :D

     

    Tilasin viime tiistaina ja tänään oli postilaatikossa saapumisilmoitus. On se vaan hieno peli !

     

    Turbo -moden huomaa kyllä, kirkkautta tulee jonkin verran lisää sekä paristoilla että akuilla.

  4. No pärkele soikoon.. Itse tilaan täydellä hinnalla lamppuni, kehun sitä täällä ja tunnun aloittavan jonkinsortin l2d villityksen. Seuraavat tilaajat saavatkin sitten suomalaisen geokätköilijän alennuksen... :rolleyes:

     

    Jos joskus törmätään, niin tarjoan sulle pullakahvit. :huh:

  5. Täältäkin lähti pari L2D lamppua tilaukseen. Maksoin Paypal:n kautta, joten summaan ei pystynyt vaikuttamaan. Laitoin maksuun viestiksi kuitenkin tuon "Geocaching / PekkaR".

     

    Vahvistivat juuri tilauksen sähköpostilla ja 5% refund oli myöskin nyt annettu, eli pystyvät muuttamaan tuota summaa jälkeenpäin.

  6. Täältäkin lähti pari L2D lamppua tilaukseen. Maksoin Paypal:n kautta, joten summaan ei pystynyt vaikuttamaan. Laitoin maksuun viestiksi kuitenkin tuon "Geocaching / PekkaR".

×
×
  • Create New...