Jump to content

Mur_meli

+Premium Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mur_meli

 1. Hi, many people have contacted this person, without success.. Some of the coins / TB's he had, have been back to caches, without "drop note" so, there is still a little hope..
 2. Onnittelut paikasta FGR4! Hurjaa tahtia se tahkoo meille purkkeja haettavaksi! Kiitos samalla muillekin kätkön tarkastajille ahkerasta työstä. Muistakaa kuitenkin myös pitää ansaittu kesäloma! Mur_meli kiittää ja niiaa
 3. Hieman offtopic.. tavallaan.. Idea olis kamalan kiva.. Mutta tällä hetkellä Suomessa ei varastoida kissan verta lainkaan, eli verensiirtoa varten paikalle pitää aina saada n.5kg kissa samaa veriryhmää.. Koirilla tilanne on (tai oli ainakin) parempi. Yliopisto pitää tietääkseni koirien veripankkia. Sinne vain, kaikki terveet koirulit verta luovuttamaan. Verta luovutetaan 5-10 ml /kg, jollen ihan väärin muista. (tätä kun ei ihan viime aikoina ole tullut tehtyä = koskaan)
 4. Kävin tänään "vetämässä pääni sekaisin" minäkin.. Aikaisemmin ei ole verenluovutus tehnyt tepposia, mutta nyt meinasi taju lähteä pari kymmentä minuuttia luovuttamisen jälkeen. Istuin jo junassa, kun alkoi näkö ja kuulo sumeta.. Hgb 168!! Sitä se ulkoilu teettää!!
 5. Minä luokittelisin itseni seuraavasti: Rohkelikko 35% : sillä haluaisin käydä mahdollisimman erilaisissa ja erikoisissa paikoissa. Näitä kätköjä ei vielä kovasti ole tullut kerättyä, mutta kyllä sitä vielä kerkeää. Korkpinkynsi 35% : En pidä itseäni minään älykkönä, mutta tykkään märehtiä mysteerejä, ihan vaikken niitä kävisi lähiaikoina hakemassakaan.. Liian matemaattiset tosin hyppään yli, tai soitan Stebulle.. Puuskupuhit 20% : Näitä tulee kerättyä varmasi eniten, mukavia pikakäyntejä, sopii työpäivän päätteeksi katsottavaksi. Luihuset 10% : Itseasiassa ajatus mikrokätköstä ja kaupungista ei tunnu kovin houkuttelevalta, silti taas sijaintiini vedoten, varmasti näitäkin on ja tulee olemaan iso osa. Lajitteluhattu heittäisi mut varmaankin Rohkelikkojen joukkoon, koska toteaisi, ettei älynlahjat riitä Korpinkynsiin. Tai sit vasten kaikkia omia odotuksiani, minut singottaisi Puuskupuheihin... Oi, laita minut Rohkelikkoihin, jooko??
 6. Vaikka äänestys on loppu, ja niin edespäin, on pakko kommentoida.. Tulin vasta parhaalta kätköltä, mitä toistaiseksi olen kokenut. Suurkiitos JupeN:lle ja Joko123:lle Seutula II - Radioasema -kätköstä. Tätä kätköä olisin äänestänyt, jos olisin voinut. Se julkaistiin viime vuoden puolella.. Mutta nyt saatte vain erityismaininnan!!!
×
×
 • Create New...