Jump to content

elpuri

+Premium Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by elpuri

 1. Ei. Klipsu auki. Kahden käden ote raadosta. Muut näpit paitsi peukalot painavat näytön reunoilta. Molemmat peukalot painavat takakantta gepsin yläosasta ja liuttavat alaspäin. Aukeaa parissa sekunnissa.
 2. Jos kätkökuvaukset pitää kulkea mukana samassa laitteessa taitaa ainoa vaihtoehto tällä hetkellä olla Garmin Colorado (400e). Jos riittää, että ne kuvaukset kulkevat sen E90:n mukana ja niitä selataan sillä, niin edullisempiakin GPS vaihtoehtoja alkaa löytymään. Edullisin Garminin malli, joka tukee karttoja taitaa olla Etrex Venture HC (~190e). Karttoja tukevien gepsien hintaan pitää laskea vielä karttojen hinnat päälle. Garminin Vapaa-ajan kartat maksavat ~100e per alue. Yhdellä alueella varmaan tulee hyvin toimeen ellei aio kätköillä ympäri suomea. Lisäksi tarvitset geocaching.com:n premium jäsenyyden ($30/vuosi), jotta voit kätevästi hakea kätkökuvauksia puhelimeen ja koordinaatteja gepsiin.
 3. Jos sait taulusta numeron 5 on desimaaliosa 639.
 4. elpuri

  FIN: Tiedonjanoa

  Eiköhän laatu ole pysynyt ennallaan tai jopa parantunut kätköinnovaatioiden levitessä. Tuo uusi ennätys varmaan selittyy ihan sillä, että kätköily on suositumpaa kuin koskaan ja alkutalvi on ollut niin leuto ettei suuressa osassa maata ole paksua lumipeitettä.
 5. Uusi kätkö sarjaan täälläkin: 0 km Lappeenranta - GC16Y8A Linkki
×
×
 • Create New...