Jump to content

Garme

+Premium Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Garme

 1. http://194.252.88.3/rswebkni.nsf/sivut/kr_...id=ContentEFE36 Kainuun Radion haastattelu heinäkuun lopulla.
 2. Niin totta, niin totta. 1) Tämänpä takia en nykyisin enää otakaan kun silloin kun purkissa oleva vaihtotavara on edes vähänkään samantasoista kun minulla olisi jättää. Usein kyllä silti jätän lapsille kelpaavaa tavaraa, tarroja, hiusklipsuja ym. uutta tavaraa. Joskus otan jotain minkä voin viedä sitten seuraavaan kätköön. 5) Kannan myös mukanani vyölaukussa perusarsenaalia kätköilytarvikkeita, joita tarpeen tullen jätän kätköön. Pelkkä käsipyyhepaperi on kova sana kätköjen kuivauksessa ja olenpa a-autolla likkuessani ottanut autoon kätkön ja pessyt sen ja sen sisällön. Loggauksia joissa lukee, "en voinut logata kätköä, koska kynä puuttui" ei mielestäni tulisi edes hyväksyä !! Jokaisen kätköilijän pitäisi tajuta kuljettaa vaivaista kynän pätkää taskussaan sen takia. 6)Hirveästi tulee myös loggauksia, "kätkö näkyi jo kaukaa". Tuskin kukaan piilottaa kätköä näkyville. Miten ihmeessä ne eivät pysy piilossa !
 3. Nyt pikaisesti vielä tänään tekemään haaveilemani kätkö "Janoinen hauki". Kätkö löytyy Nimisjärveltä, jonne on valmiiksi porattuna 77 pilkkireikää. Yhdessä niistä on tämä kätkö. Löytyy varsinkin talvella. Kesällä vaikeusaste kasvaa ainakin viisinkertaiseksi
 4. Laitettu talteen suosikeihin ! Odotellaan kesäisempiä kelejä ja varmistusta asiaan.
 5. Vaala-0 km lähin kätkö 2.3km kotoa. Lähin oma Vaarojen vaellus 5,Hautaristi 1.1 km 50 km säteellä 53 kätköä ja 100 km säteellä 127. Vielä kun Vaala on keskellä Oulunlääniä niin kätköt ovat periaatteessa 200 km sisällä.
 6. Jatketaan tutkailuja. Ihmettelen suuresti mihin minun alkuperäinen viestini on kadonnut ?
 7. No mutta sitten vaan tänne Oulujärven ympäristöön etsimään kätköjä Tällä hetkellä Vaalasta löytyy 20 kilometrin säteellä 41 kätköä. + 2 kätköä, jotka ovat Utajärven puolella. Lisäksi olen selvittämässä Vaalan korkeinta kohtaa ja yksi kätköpaikka on jo tiedossa, vaikka ei olisikaan korkein paikka. N64.32.217 E 026.42.207 Tarinan mukaan vaaran laella kasvaa mänty, jossa noin 2 metrin korkeudella näkyy karhun raapimajäljet. Ne ovat ilmestyneet puuhun vuonna 1998, eli kymmenen vuotta sitten. En tiedä josko vieläkin erottuvat. Kätkö sopii jatkoksi noihin minun Vaarojen vaellus kätköihin.
 8. Ajelen itse TomTomilla kätkön läheisyyteen ja siitä eteenpäin maastonavigaattorilla. Ainakin minun Tomppani on aivan liian epätarkka jotta sillä voisi suunnistaa lähelle kätköä.
 9. Ensimmäinen löytöni 8.10.2007 GC16F5D Jylhämän voimalaitos sadas löytöni tänään 30.12.2007 GC1843M Tervahauta, Utajärvi Kätköilyä takana 84 vrk (kait), FTF;iä 27, Piilotettuja 13. Olen suoraan sanoen hurahtanut tähän touhuun joten jatkukoon tulevanakin vuonna !
×
×
 • Create New...