Jump to content

bgecco

+Premium Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bgecco

  1. Xperia X10 mini pro-t használok. Műxik hibátlanuk a logkiválasztás is, meg az írás is. Navigáció a ládához pontatlan. Nekem a c:geo nem hajlandó a logot feltölteni a netre. Le is szedtem miatta...
  2. Levél ment... Megkaphatom én is? (A fele már megvan, a másik felét most szombaton tervezzük.) Természetesen Még valaki?
  3. Nézd meg itt vagy itt. köszönöm.
  4. Hali, Egyiptom térképe van valakinek Garminra? Előre is köszi. Á.
  5. Nem tudom láttátok-e, de a Nevadai közlekedési minisztérium megszüntette az extrém hosszú (a világ leghoszabb!!!!) powertrailt Úgy látszik, lecsúsztunk róla ET Power Trail This cache is being archived after a request from The Nevada Department of Transportation. The Cache Owner, Clay4&whtwolfden, has received additional information and is responsible for physically removing the container from the location. The same applies for all other caches in this series. Drive safely. Several Reviewers and Lackeys have teamed up to take all the necessary steps to archive the series and so you will see different usernames taking action on this series of many caches. Groundspeak thanks everyone for their cooperation. Itt egy cikk róla: És a srácok be is gyűjtötték a dobozokat...
  6. Alíz találatai az elmúlt egy hónapban jól láthatóan megemelkedtek Más. Én is próbálkoztam a "Achievement Badges"-kel, azaz az érmekkel, vagy mittudoménhogyhívjákokkal, de nekem mindig leáll hibával a macro. Nálad simán ment, vagy hegeszteni kellett rata valamit?
  7. Laci, honnan tudsz te ennyit a csehek ládázási szokásairól? Leveleztem Benjo5 kollégával, akit leelőztünk a Pápai túra alkalmával... Hm.Nekem túl idealista ez a módszer. Ez akkor működik, ha állandó a csapat, és mindenki mindig ráér. Ha pl nem ér rá a hadtápos, vagy az extrém felszerelés felelős, akkor nem esznek, vagy nem mennek a T5-ös ládákért? Jó a logisztika,de működőképes mindig?
  8. Rendben, örülünk neki, hogy mégis el tudsz jönni! Várunk szeretettel! Laci, honnan tudsz te ennyit a csehek ládázási szokásairól?
  9. akkor lánchíd/parlament/gémeskút combóra szavazok. Más. Nem lehetne Magyarországra is megyénkénti legyűjtést, szuvenírokat, stb kérni? Vagy ezt a lehetőséget is szavazat alapján lehet megszerezni? Ahogy sok más országnál is megy ez?
  10. A Széchenyi Lánchíddal csak az a bajom, hogy hihetetlen mód elcsépelt motívum, még a gémeskút/szürkemarha párosnál is sokkal jobban. Szerintem nem kell nekünk valami újat kitalálni. Nem biztos, hogy sikeres lenne. Én a rég bevált sztereotípiákat alkalmaznám. Pl New York állam suvenirjében a Szabadság Szobor, a Niagara Vízesés, meg az Empire State Building van. Szinte ezek jutnak mindenkinek az eszébe New York államról. Floridánál egyszerűen egy alligátor van aki narancsot majszol. Florida = Orange state. Németországi Bajorország pedig a Neuschwanstein kastélyt választotta, ami szinte a legismertebb bajorországi látványosság. Szóval hiába elcsépelt a lánchíd/parlament/gémeskút, egy jó grafikával szerintem bomba lehet. Kellene infó arról, hogy nekünk csak ötletelgetni kell, vagy akár grafikai koncepciókat is készíthetünk. Ha igen, akkor álljunk neki, és grafikus vénával megáldott kesserek gondolkozzanak képekben.
  11. http://www.geocaching.com/seek/nearest.aspx?country_id=92&sortdir=desc&sort=fav Íme a link, ezzel arra an szűrve a hazai ládaállomány... Ez nem teljesen tükrözi egy láda milyenségét. Pl egy olyan láda, ami nem olyan frekventált helyen van azt kevesebb kesser keresi, így kevesebben tudnak rá szavazni. Többet mondana pl egy olyan mutató, hogy szavazat/megtalálás. És az sem tiszta, hogy mire is kell szavazni. A View from Gellért hill-nél a helyre szavaznak a kesserek a Francia intézetnél meg a rejtésre. Ez nem összehasonlítható. A gc.hu szavazati rendszere többet elmond a ládáról.
  12. No és melyik a legjobb láda? Lehet külön statisztikát lekérni a kapott szavazatok alapján?
  13. bgecco

    OFF

    Pl. én. Mi a kérdés? Hova menjünk? (Palackom nincs) Szuper! Privátban folyt. köv.
  14. bgecco

    OFF

    Van valakinek közületek búvárvizsgája? Vagy tudtok olyat, aki kessel és búvárkodik is?
  15. Ezt most találtam, elsőre úgy néz ki, működik: Spoiler Sync (azért nem teljesen biztos, mert most is dolgozik még egy 500-as listán Update: működik, elsőre nagyon tetszik! Ha még a magpet-féle feliratozást is megcsinálom, egész rendben lesz az eredmény. Kipróbáltam. Zsíííír. A progi honlapjáról letölthető még egy GPSAdd nevű program is, ami azt csinálja, hogy a letöltött spoilerképek exif adataiba beleirja a láda kooit. Így pl egy oregon550-esen, vagy hasonló kütyün, ami a térképre teszi a fotókat, a láda szimbóluma mellett egyből a térképen van a spoiler is. Ügyes:)
  16. Én általában úgy keresek ládákat (pl Bécsben), hogy az autóval viszonylag könyen megközelíthető, könnyen parkolható, és nem sokat sétálós kis körutakat kelljen megtenni. Mystery és multi kizárva. Vagyis csak akkor veszem bele, ha itthonról egyszerűen megoldható. Egyébként nem is próbálkozom vele. Bécsben figyelembe kell venni, hogy nagyon nehezen tudsz parkolni és néha ott is jó nagy dugó van. A leírásokat előre nem nagyon olvasom el, mert Bécsben elég színvonalas, ravasz rejtések vannak, és ezek önmagukba örömet okoznak. Jó ezeket keresni.
  17. Amit láttam webkamerát, azon hó volt. Nekem most nem nagy kedvem van hóban 150-200 ládát kitúrni. De ha elindultok, akkor szorítok nektek. És majd meséljetek szépeket:) Egyébként powertrail nélkül is lehet powerkesselni. Valamikor tavaly 4 másik ütődöttel Bécsújhely és környékén vadásztunk 105 ládát kb 21-22 óra alatt. És ebből a végén vagy 2 órát eltököltünk egy bécsújhelyi Wherigo-val, amit persze nem tudtunk végigcsinálni, mert a program állandóan fagyott... Ha valakinek van okos powerkess ötlete olyan helyen, ahol ezt végig lehet tolni, ossza meg velünk. Szerintem vevők vagyunk rá
  18. Nézd meg ezt is, nekem bevált: supermagnete Köszönöm. Mindkét hely olcsóbb az euromagnetnél, viszont s.o.s.be nem megy. A dealextrem-nél Magyarországra is free shipping van?
  19. Hali, tud valaki okos helyet, ahol olcsó neodímium mágneseket tudok vásárolni? Az Euromagnet-nél vettem eddig, de pl egy 4x4x37mm-es neod.mágnes kb 250Ft. 20-30 darab esetén ez melegen érintené a pénztárcámat. Van valakinek tapasztalata, hogy egy petlinket milyen mágnes tud abszolút stabilan tartani? Vagyis mi az a minimum mágnes, ami stabilan tartja?
  20. Ha valaki érdeklődik ezen őrült geoláda vadász válfaj iránt, vagy csak véleménye van róla. Bemelegítésnek: Quer durchs Weinviertel . A sorozatnak másfél hónap alatt több mint 400 megtalálása volt. Meglepően népszerű. Ha közületek végigcsinálta már esetleg valaki, érdekelnének a tapasztalatai.
  21. Ezt most találtam, elsőre úgy néz ki, működik: Spoiler Sync (azért nem teljesen biztos, mert most is dolgozik még egy 500-as listán Update: működik, elsőre nagyon tetszik! Ha még a magpet-féle feliratozást is megcsinálom, egész rendben lesz az eredmény. Jól hangzik. Nem tudom mikor lesz rá időm letesztelni, de ígéretes. Köszi az infót.
  22. Az Aldiban holnaptól akciózzák: http://www.aldi-hungary.hu/hu/html/offers/58_22229.htm Én valszeg beruházok erre. Voltunk ma jó pár Aldiban, természetesen egyikben sem volt. Az asszony tegnap volt a törökbálinti, Cora melletti Aldiban és ott volt még. Vett is kettőt. Nem tudom milyen a jó kamásli, de ránézésre teljesen jó minőségű. Majd használat közben kiderül....
  23. Az Aldiban holnaptól akciózzák: http://www.aldi-hungary.hu/hu/html/offers/58_22229.htm Én valszeg beruházok erre.
  24. "Én már meg is tapasztaltam a változás szelét" - Ez mit jelent? Mi történt ilyen hamar veled? Ha nem haragszotok, új témát nyitottam neki, a hus dolgok talán nem tartoznak az OFF kategóriába. Ramgab, mit tapasztaltál? A comos népséget hogyan érinti a változás? Miért mondott le az elnök? Akit érdekel, halgassa meg a georádiót a GG-n. Én is onnan vettem az infót, nem indokolta meg a döntést csak attibati feloolvasta a közgyűlésen a lemondó nyilatkozatot. Hogy mi történt arról egyelőre nem lenne tisztességes beszélni, de meg fogjátok tudni hamarosan. Georádióóóóóóó? Hát az meg mi a rák?
×
×
  • Create New...