Jump to content

Flipso

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Flipso

  1. Dit is een coin die in 2011 al ingezonden geweest is. Is het nu niet beter, om al de coin's die in het verleden ingezonden zijn, in de herkansing te doen?
  2. Dit is een coin die in 2011 al ingezonden geweest is. Is het nu niet beter, om al de coin's die in het verleden ingezonden zijn, in de herkansing te doen?
  3. Dit is een coin die in 2011 al ingezonden geweest is. Is het nu niet beter, om al de coin's die in het verleden ingezonden zijn, in de herkansing te doen?
  4. Ik heb even de discussie gevolgd op de diverse forums (4 stuks). Ik heb er over getwijfeld of ik hier wel op moet reageren.Ik laat de discussie graag aan een ander over. Maar uiteindelijk heb ik voor mijzelf de beslissing genomen om voor deze enkele keer wel te reageren. Ik doe voor het derde jaar mee, met het ontwerpen van de Dutch Geocoin. Ik heb het met veel plezier gedaan. In 2011 waren er van de 15 coins 8 van mijn hand. Dat jaar heeft een hele mooie coin gewonnen ”De vliegende Hollander”. Het idee van de ”Bokkenrijder” is door iemand in Nederland (met toestemming) in een andere vorm uitgebracht. De “Sint Joris en de draak” is in Canada (met toestemming) bewerkt en is daar uitgebracht. Ik heb het ontwerp “Mecator” ook langs zien komen. Alle munten zijn te zien op http://phdcoins.ca/geocoinalbum/NLcoins.cfm?showpics=1 ook de eerder uitgebrachte Dutch Geocoins. In 2012 waren alle 7 ingezonden coins van mijn hand. Jammer dat er geen ander inzendingen waren. Mij voorkeur ging ook uit naar het winnende ontwerp. Dit jaar waren er van de 6 coins 4 van mijn hand. Natuurlijk ben ik teleurgesteld dat de “klompen” het net niet (1 stem verschil) gehaald heeft. Maar ja er is over gestemd en dan kan er maar een winnen. Nu kun je je afvragen, wanneer pik je een ontwerp en wanneer maak je dankbaar gebruik van iemands ideeën. Wie het weet mag het zeggen. Ik waag het niet, om daar een uitspraak over te doen. De vraag of ik de “klompen” nu zelf in productie te nemen moet ik met nee beantwoorden. Het ontwerpen doe ik als tijdverdrijf, maar ik ben bang dat de kosten voor het laten produceren voor mij te hoog worden. Nu de vraag, waarom reageer ik? Ik heb besloten om niet meer mee te doen aan het ontwerpen van de toekomstige coins. Ik ontwerp voor het plezier en op deze manier gaat het plezier er met deze discussie goed van af. Ik heb voor volgend jaar nog wel een ontwerp doorgestuurd aan “technetium”. Deze mag wat mijn betreft nog wel gebruikt worden, maar dat laat ik aan hem over. Technetium bedankt voor al de energie die je gestoken en steekt in onze hobby. Ik hoop dat er nog veel inzendingen mogen volgen in de toekomst. Met vriendelijke groet, Flipso
  5. Ik heb even de discussie gevolgd op de diverse forums (4 stuks). Ik heb er over getwijfeld of ik hier wel op moet reageren.Ik laat de discussie graag aan een ander over. Maar uiteindelijk heb ik voor mijzelf de beslissing genomen om voor deze enkele keer wel te reageren. Ik doe voor het derde jaar mee, met het ontwerpen van de Dutch Geocoin. Ik heb het met veel plezier gedaan. In 2011 waren er van de 15 coins 8 van mijn hand. Dat jaar heeft een hele mooie coin gewonnen ”De vliegende Hollander”. Het idee van de ”Bokkenrijder” is door iemand in Nederland (met toestemming) in een andere vorm uitgebracht. De “Sint Joris en de draak” is in Canada (met toestemming) bewerkt en is daar uitgebracht. Ik heb het ontwerp “Mecator” ook langs zien komen. Alle munten zijn te zien op http://phdcoins.ca/geocoinalbum/NLcoins.cfm?showpics=1 ook de eerder uitgebrachte Dutch Geocoins. In 2012 waren alle 7 ingezonden coins van mijn hand. Jammer dat er geen ander inzendingen waren. Mij voorkeur ging ook uit naar het winnende ontwerp. Dit jaar waren er van de 6 coins 4 van mijn hand. Natuurlijk ben ik teleurgesteld dat de “klompen” het net niet (1 stem verschil) gehaald heeft. Maar ja er is over gestemd en dan kan er maar een winnen. Nu kun je je afvragen, wanneer pik je een ontwerp en wanneer maak je dankbaar gebruik van iemands ideeën. Wie het weet mag het zeggen. Ik waag het niet, om daar een uitspraak over te doen. De vraag of ik de “klompen” nu zelf in productie te nemen moet ik met nee beantwoorden. Het ontwerpen doe ik als tijdverdrijf, maar ik ben bang dat de kosten voor het laten produceren voor mij te hoog worden. Nu de vraag, waarom reageer ik? Ik heb besloten om niet meer mee te doen aan het ontwerpen van de toekomstige coins. Ik ontwerp voor het plezier en op deze manier gaat het plezier er met deze discussie goed van af. Ik heb voor volgend jaar nog wel een ontwerp doorgestuurd aan “technetium”. Deze mag wat mijn betreft nog wel gebruikt worden, maar dat laat ik aan hem over. Technetium bedankt voor al de energie die je gestoken en steekt in onze hobby. Ik hoop dat er nog veel inzendingen mogen volgen in de toekomst. Met vriendelijke groet, Flipso
×
×
  • Create New...