Jump to content

Aigagros

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Aigagros

  1. Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου όλους όσους παρευρεθήκατε στο event και επιβραβεύσατε την προσπάθεια που κάναμε. Στόχος μας ήταν η συνεύρεση με όσο περισσότερους geocachers ήταν δυνατόν γι' αυτό και η ικανοποίησή μας ήταν μεγάλη από τη συμμετοχή. Προσδοκούμε σε επόμενα event τη συμμετοχή geocachers και από άλλες χώρες, καθότι το παιχνίδι στη χώρα μας είναι ζωντανό, με ενεργούς παίκτες και κρύπτες τοποθετημένες σε φανταστικά μέρη. Happy Geocaching! Also thank all of you who attended the event and reward the effort we made. Our goal was to get together with as many geocachers as possible and our satisfaction was great from attending. We expect geocachers from other countries to participate in the next event, as the game in our country is alive, with active players and caches in fantastic places. Happy Geocaching!
  2. Ευχαριστούμε για το υλικό, θα αξιοποιηθεί κατάλληλα!
  3. Πέτρο, να σε καλωσορίσω εσένα και τη Μαρία και από το παρόν! Σας εύχομαι καλές εξερευνήσεις, πολλά κουτάκια και να διασκεδάσετε όσο μπορείτε. Δεν νομίζω να καθυστερήσατε και πολύ, αν λάβεις υπ' όψιν σου ότι πριν από 4 χρόνια τα κουτάκια ήταν λιγοστά, τα οποία φυσικά αυξήθηκαν χάρη στο μεράκι κάποιων παικτών. Χαίρομαι ειλικρινά που σε μύησα σε αυτό το παιχνίδι γιατί περνάω καταπληκτικά με τους σχεδιασμούς των εξορμήσεων, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη δράση στο πεδίο, και ας μου σπας τα νεύρα με το να βγάζεις 100 φωτογραφίες κάθε ΤΒ ξεχωριστά, κάνοντας μισή ώρα να λογγάρεις στην κάθε κρύπτη, δεν πειράζει. Μου καλλιεργείς την αρετή της υπομονής! Καλορίζικος λοιπόν και καλή συνέχεια! Happy Geocaching!
  4. Καλό μήνα σε όλους. Σήμερα έμαθα για το παιχνίδι από έναν φίλο μου και ήδη συνδέθηκα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω το... κυνήγι. Να είστε όλοι καλά!
×
×
  • Create New...