Jump to content

kulisz

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kulisz

  1. Eléggé be vagyok táblázva, így csak most tudok válaszolni. Köszönöm a felajánlást, kedves vagy. Jelen állapotában elég hosszúak a leírások (megtekinthetőek a ládák oldalain). Nem szeretnék visszaélni senki szabadidejével, így gondolom le kellene rövidíteni valamelyest őket. Kérdeznék még, ha nem bánjátok Mennyire szokás itt feldísziteni a leírásokat (főleg fényképekre gondolok)? A segédpontokról, hintekről mit kell tudni, mit ajánlotok ezekkel kapcsolatban pár szóban? És végül az utolsó: a virtuális ládákat (pontokat) hová szoktátok felrakni? Hallottam már egy Waymarking.com oldalról, meg opencachingről. Zanzásítva mit érdemes ezekről tudni? Előre is köszönöm szíves válaszotokat!
  2. Köszönöm a válaszokat, türelem rózsát terem, két ládám már megjelent (thx to pupSino). Hamarosan jön a többi is. Most eléggé be vagyok havazva, de majd tolok fel képeket is, no meg angol szöveg is készül. Kellemes kincsvadászatot a világ minden kesserének!
  3. Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy le kell fordítani a ládát angolra, hogy megjelenhessen, vagy csak magyarul is elfogadják? Van ládám ami pár napja már jóváhagyásra vár, és nem történik semmi, úgy rémlik ennél gyorsabb szokott lenni az ügymenet, ezért gondoltam, hogy esetleg az angol szöveg hiánya a baj (bár értesítést nem kaptam, hogy gond lenne). (Le szeretném fordítani angolra az ide bejelentendő ládáimat, de idő és kellő nyelvtudás híján ez hosszadalmas lesz. ha valaki tud segíteni a felgyorsításban, azt nagyon megköszönném).
×
×
  • Create New...