Jump to content

Majmocak

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Majmocak

  1. "Jé, beszél ..." Kár, hogy a hosszabb szöveg megértése továbbra is komoly kihívás frappáns válaszok tudójának. De az első lépés megvolt, olyan, amilyen, de legalább megpróbálta! Kipróbáltam a fenti szövegkiemelős trükköt sunboy művésznevén. Kimaszkoltam az urban pirates elejét, végét. Tényleg működik! Nomen est ámen...
  2. Köszönöm! Nem vártam, várom, hogy igazságot tegyél, annyit vártam csak, hogy mint moderátor, esetleg segítsd, hogy ez a fórum valóban arra menjem, mint amit a létrehozója deklarált, aztán nem vett komolyan. "Szakszerűen..." meg "ami a csövön kifér". Nem értek teljesen egyet a véleményeddel, de ha úgy alakul, Veled egy sör mellett szívesen megbeszélem, ha úgy adódik. Csak nehogy ezzel bekerülj az érdekeltségi körömbe és ezzel "persona non grata" válj. Egyébként azt hiszem, hogy azért, mert valaki saját maga rendez meg egy eseményt, nem tehet meg bármit, csak azért, mert ő találta ki. Ezzel a gondolatmenettel egy normál láda rejtője is azt tehet a ládával, logokkal, amit akar. Ha nem tévedek, pont emiatt akadt itt ki eme díszes társaságnak nagy része. Vagy az más? De ebben valóban ne menjünk bele, itt legalábbis. Majd sör mellet.
  3. Sziasztok Sokan járnak erre a fórumra olvasni, hogy ne legyen teljesen elvesztegetett idő, itt egy mystery láda: Adott két helyzet, az egyiket hívjuk így: Városi körrágcsálók lövészversenye. Az ötlet jó, de a kivitelezés kicsit húzós, könnyen beledurranthatnak a résztvevőkbe. Emiatt be is lehetne tiltani a versenyt, vagy módosítani a kiírást, de legalább előre szólni a nevezőknek, hogy mire szmítsanak. Ne ijedjenek meg a szögesdróttól, a marcona harci kutyáktól, ez mind normális meg különben is... A lövészverseny lefújását senki nem kérte, csak azt, hogy a rendező tegye a kiírást kicsit érthetőbbé. A szervező Városi körrágcsáló reakciója az volt, hogy a fenti észrevételt titkosította. Törölni nem merte, mert az nagyobb feltűnést keltett volna. Mást nem tett, a verseny továbbra is veszélyes, külföldi résztvevők nem is mernek rajta indulni. A másik esetet nevezzük így: Yoda lépcsősora magasabb dimenziókba. Nem kell semmi transzcendens dologra gondolni, csak meg kell találni a megfelelő pontot. És megtenni az első pár lépést - ha az megvan, a többi adja magát. És mivel nem egyszerű a próbatétel, ha megcsinálod, erre büszke is vagy. Veszélyes persze, de a veszélyt nem más ember jelenti; ha figyelsz, ha felkészült vagy, nekivághatsz. Nem lőnek rád, csak a gravitáció és Te vagytok. Eszedbe nem jutna, hogy Yodát megdorgáld, hogy "na de Mester, miért pont ez a plussz dimenzió? Nem elég az első kettő? Az biztonságos, stabil, bár kicsit unalmas." Nem volt dorgálás, mert még a trollok is tudták, hogy itt nincs mit izmozni. Híre ment a dolognak messze földön, jöttek a legények szerencsét próbálni és eldicskedni otthon, hogy ők is megcsinálták. Történt egyszer, hogy egy idegen vigéc is odakeveredett a lépcsőhöz. Felment rá, körülnézett, tetszett neki, de az ő falujukban minden szögletes volt, sarkos, vonalzóval kimért. Ott még a tér sem görbült. Az már nem tetszett a legénynek, hogy itt az ő szabályait nem találja. Felszólította Yodát, hogy kockázza be a görbületeket, vagy szüntesse meg a 3. dimenziót. A sok troll lelkesen felugatott mögötte, mert csak azt látták, hogy végre balhé van, az meg nekik jó. Az, hogy esetleg ellaposodik a világuk azzal, hogy csak 2 dimenziós marad, nem értették, azóta sem értik. És akkor az elején beígért "mystery": Próbáljátok meg a két esetből kiválasztani, melyik lehet igaz és melyik csupán mese? Ehhez meg kell találni 9 apró különbséget Körrágcsáló és Yoda mester történetében. Annyi segítség még, hogy a feladat nem nehéz, de csak FEJBEN lehet megoldani.
  4. Taska! Szeretném, ha születne egy válasz a geoawards szavazásával kapcsolatos kérdésemre. Itt a fórumon kérdeztem, semmi reakció nem volt rá. Holott a kérdés teljesen jogos, ismerve az előzményeket. Ma az event oldalán is megkérdeztem, így: "Milyen szabályok vonatkoznak a szavazásra és a szavazókra? Csak a link alatt található leírásban szereplő vagy van kiegészítés is?" A logot sunboy indoklás nélkül törölte. Nála ez már csuklóból megy. (Jobb lenne, ha agyból menne). Ez szerinted teljesen rendben van? Nem azért van a fórum, hogy ott beszélgessünk? Vagy azért van a fórum, hogy sunboy mocskolódhasson, hazudozhasson és arra még egy dorgáló szó se legyen? Ezért kár fórumot létrehozni, megteszi ő azt anélkül is (ládaoldalakon, magánlevélben, ...). Mi lesz a következő lépés? Ha véletlenül megtalálok egy sunboy vagy URban piRATes ládát, akkor ott a találatot is törölni fogja? Kiváncsi vagyok a véleményedre.
  5. Sziasztok, Tudja valaki, hogy milyen szabályok vonatkoznak a szavazásra? Nem a belinkelt oldalra gondolok, hanem a személyre szabott módosításokra. Konkrétan: szavazhatok? Vagy ez is olyan lesz, mint a jelölés, elvileg jelölhettem ládákat, gyakorlatban nem (hopp, ez így nem pontos, sunboy egyik ládáját, amit próbaképpen jelöltem, elfogadott. Mást viszont már nem.) Sunboy, mint szervezőt kérdezlek: Ha szavazok, elfogadod? Nem tudok róla, hogy ki lennék zárva. Te, mint szervező, mit tudsz? Köszönöm!
  6. Köszönöm a fórumot, azt hiszem, sok minden kiderült. Az biztos, hogy segített abban, hogy más vélemény is elhangozhassék. Ami továbbra is nyitott, az szerintem már így is marad. Ha az elmúlt pár nap nem volt arra elég, hogy Sunboy reagáljon, azt mutatja, hogy nem is fog, mert nem tud olyant mondani, amivel ne saját magát ásná még mélyebbre. Megvádolt különféle dolgokkal, nem sorolom, a posztjában olvasható. Ezek közül egyet sem tudott bizonyítani. Innen ez nem más, csak egy hazugság. Az volt már az elejétől is, csak most már bizonyított is. A megoldásra irányuló javaslatokat köszönöm, értékelem: R.Guszty ládájánál módosítottam a saját logomat. Remélem, a fórumon felvetett többi probléma sikeresebben fog rendeződni. Idemásolom KIAX #40 posztja végéről az idézetet, nemcsak azért, hogy ne kelljen lapozgatni, hanem mert ezt nem lehet eleget ismételni: "Ez a MI (a vilag kesserei) jatekunk NELKÜLÜNK nem müködik! Ha MI nem teszünk erte akkor nincs mit jatszani. Üdv es kellemes felfedezeseket a kesseles altal. Ezt a jatekot elvezni kellene, különben nem tudom miert jatsszuk." Sziasztok, Majmócák (Rácz Attila)
  7. KIAX #39 OK, mármint a szövegmagyarázat. Ami nekem nem volt egyértelmű, hogy a tiltás pl. vonatkozik-e további jelölésekre is? A "Az általuk nevezett ládák változatlanul az esemény részei ..." a magyar nyelv sajátos szerkezetének köszönhetően utalhat múltban bekövetkezett dologra vagy, a szenvedő szerkezetből adódóan, jövőbeli nevezést is megenged. Ami amúgy is logikus lenne, bár itt a logika, értelem már régen nem szempont. De a puding próbája az evés. És a gyakorlat azt mutatja, hogy nem tudunk további ládákat nevezni. És most nem arról van szó, hogy a feketelistás ládákból szerettünk volna nevezni, hanem egy teljesen ártatlan rejtésről lett volna szó. A gyerekek nemrégen megtalálták a Büdi-tó (GC5EKYN) rejtést, tetszett is nekik, szerették volna jelölni. Nem ment át a jelölésük. Miért? Kivel akar Sunboy kitolni? Velünk? De hiszen a láda rejtőjével szúr ezzel ki. Te is írtad egyik korábbi logodban, hogy ez az esemény arra is alkalmas, hogy ládákra felhívja a figyelmet. Ezt más is így gondolja, pl. a Commando esetében (ami azóta lekerült a listáról) nem is olyan régen megkeresett valaki, hogy elakadt, tudnék-e segíteni? Mert látta a kiírást, látta a listát és azokat a ládákat, amiket addig még nem ismert, szeretne megkeresni, hogy valóban tudjon dönteni. (Nem akarom, hogy baja essék emiatt, ezért inkább nem árulom el a nevét Arra gondolni sem szertnék, hogy a Büdi-tó azért nemszeretem láda, mert jaba is megtalálta és tetszett neki. Ezért tényleg nem értem, miért ez az izmozás. Sunboy engem ki akar zárni, mert valamiért a fejébe vette, hogy én a nevezők között kiosztott díjra hajtok. Rendben, engem kizár. De miért zárja ki a gyerekeimet? Senkit nem zavar ez az apróság? Mit árul el ez a húzás Sunboy lelkivilágáról? Ha ládázós hasonlattal szeretnék élni, mihez hasonlít jobban, egy scenic view-s rejtéshez, vagy egy Lost Place - Ghost Station ládához?
  8. KIAX #39 Köszönöm, működhet. Sunboy logja még a "moderálás" után sem elfogadható, sőt! De ezt nyilván ő is tudja, azért is írta ilyenre. Természetesen nekem megfelelő megoldás erre a konkrét esetre, ha Sunboy törli a logból a ránk konkrétan vonatkozó vagy csak utaló részt. A wikipédia böngészését pedig inkább használja hézagos jogi ismereteinek bővítésére. Pl. magántulajdon, rágalmazás - két olyan terület, amiben nem ártana, ha elmélyedne a kolléga. Utána jöhetnek olyan, jóval összetettebb problémák, mint "korrekt viselkedés" vagy "ego". De vissza a javaslatodhoz: csak a tisztánlátás végett, ránézve a logra, nyilván látszik, hogy Sunboy indította el a minősíthetetlen stílusu logjával. Ráadásul minden ok nélkül. Csak úgy, durr bele... Amit figyelmen kívül is hagyhattam volna, nem tettem. Innentől persze már én vagyok a hunyó. Mert Sunboy olvasatában ez eddig úgy nézett ki, hogy én kezdtem őt piszkálni. Aztán amikor előkerültek a konkrét dolgok, kiderült, hogy ez bizony nem így van. Éppen ezért továbbra is nagyon várom, vajon mikor láthatjuk már azokat az inkriminált geoawards jelöléseket, amikről eddig csak Sunboy állításait ismerjük, márpedig az ő állítása eddig nem nagyon állta ki a gyakorlat próbáját. Nyilván ezért is lapít, mert tart attól, hogy megint az derül csak ki, hogy bizony olyasmit állított, ami nem igaz, ügy ferdített el tényeket, ami neki megfelelt. Csak éppen ferdítés volt (van erre ideillőbb szó is, majd Sunboy kikeresi a szinonimaszótárból.) Fenti ládánál én nem hiszem, hogy R.Guszty-t bele kellene keverni. Megoldható "házon belül is", csak jószándék kell hozzá, és mint mondtam, részemről megvan. Mindig is megvolt. Sajnos, pont ez az oka, hogy most ellenem is küzd Sunboy, mert arra is képtelen, hogy a lila köd mögül kilásson. A tapasztalat alapján ez nála kb. úgy működik, hogy ha Jaba szóba kerül, akkor az, aki nem kezd el pfújozni, mellette nem letenni a voksot vagy - micsoda bűn! - vele nem teljesen egyetérteni, akkor innentől ő is csak egy gonosz bácsi. SŐt, nemcsak ő, hanem a gyerekei is (ami azért elég durva, belegondolt bárki is mindebbe? Mert erre nem igen láttam reagálást!) A jószándékról még annyit, hogy "jószándék megvan" lehetne egy magas labda, úgyhogy inkább felugrok érte. A "jószándék kevés, több kell..." vers folytatására utalok, úgy vélem, nálam megvan a többi is. De ha csak egyoldalúan, akkor az megint csak zsákutcába.
  9. Sunboy #20 "... valamint Majmócákat és érdekeltségi körébe tartozókat kizárom ... Az általuk nevezett ládák változatlanul az esemény részei maradnak" Akkor most tudok ládát jelölni, vagy nem tudok? Egy Igen/Nem válasz elég.
  10. Ez most úgy általában mindenkihez szóló kérdés: tűnhet piszkálódásnak, de nem az, valóban érteni szeretném. A geoawards oldalon van egy szabályzat, ebben ez áll: 2. NEVEZHETŐ LÁDÁK A versenyben részt vehet minden olyan láda, amit 2014.01.01. napja után lett publikálva a geocaching.com oldalon, fekvése szerint Budapest közigazgatási területén belül. Nem nevezhetőek az eseményládák ( EVENT, CITO ), valamint azon ládák melyek archiválásra kerültek. Ehhez képest most van egy további korlátozás: Jabapointot és érdekeltségi körébe tartozókat, valamint Majmócákat és érdekeltségi körébe tartozókat kizárom az idei rendezvényről, és a jövőbeni folytatás esetén jogosultságukat felfüggesztem. Az általuk nevezett ládák változatlanul az esemény részei maradnak, azzal a kivétellel, hogy az általuk rejtettek és a szabályzatba ütközők nem szerepelnek a nevezettek listáján. Nem kellene ezt a módosítást feltüntetni a szabályzatban? Mert a fórumon való publikálás egy dolog, de ezt nem kötelező olvasni. Vagy ha igen, akkor erre hivatkozni kellene. Ez ráadásul eleve nehezen megfogható, mert mi az, hogy "szabályzatba ütköző". Egyelőre még az Airstrike sem az, bár sajnos erre megy a Világ, de döntés még nem született. Mi van az ártatlanság vélelmével? MI van, ha mondjuk az a döntés születik, hogy ez így még elfogadható, az Airstrike marad, nem kell archiválni, Akkor mi van? Sunboy kizárt egy ládát, szabálytalanul. Nem lenne egyszerűbb felsorolni, hogy milyen ládák nem nevezhetők? És akkor nincs félreértésre lehetőség. Nem kell hozzá magyarázat sem, elég lenne a lista, hozzátéve, hogy ez az event szervezőjének a saját döntése és kész. Ha nem tetszik, nem kell részt venni az eseményen. Nem kötelező. Vagy ilyen diszkriminációt nem tesz lehetővé a geocaching.com szabályzata? Nem tudom, ebben is szeretném, ha segítenétek. Mindettől függetlenül, ha ez nincs feltüntetve, akkor előfordulhat, hogy valaki pl. úgy gondolja, hogy a Commandó egy klassz láda, ezért nevezi. Aztán csak leshet, hogy miért nincs fenn a láda a listán. (Tényleg, miért került le? Melyik fenti feltétel alapján lett törölve? Vagy van egy végső érv, a "csak" ?) Sunboy is válaszolhat, de mivel ő nem fog, szeretnék kérni valakit, aki jobban eligazodik ezekben a szabályokban, hogy segítsen ezt megérteni. Akármilyen hihetetlen, rengetegen vannak, akik nem tudnak a konfliktusról, viszont látták a kiírást, ezetleg jelölnek egy ládát, és csak csodálkoznak, hogy hol került homokszem a gépezetbe. Hol a jelölésük? És amúgy hol a Commandó??? Egyébként a jelölő visszavonhatja a jelölését? Vagy ha már jelölt, akkor az úgy is marad? Előfordulhat, hogy egy nevezett láda esetén a ládát jelölő arra jut, hogy a láda rejtője méltatlanná vált arra, hogy szerepeljen a versenyen. És vissza szeretné vonni a jeölést. Lehet ilyent? Ha igen, hol?
  11. KIAX #27 Igen, valóban van tüske mindkét félben. Sajnálom, ha eddig valamiért a társaságban az a kép élt, hogy van Sunboy, aki kiteszi a szívét, lelkét, birtokol a bölcsességet és így tévedhetetlen is. És van két gonoszdi (+ az érdekeltségi körük), akik folyamatosan (és minden ok nélkül) csak úgy, kedvtelésből zaklatják. De most betelt a pohár, Sunboy kipakolt, mert már nem tűrhette tovább. Ha valamiért ezt gondoltátok volna, vagy ezt sugallta volna Sunboy viselkedése, akkor tényleg éppen ideje volt, hogy ezt is sikerülj0n tisztázni. Ebben egyetértek Veled. Abban viszont nem, hogy "viszonylag kultúráltan sikerült elmondani itt mindenkinek". A kultúráltan jelző szerintem nem igazán illik mindkét félre. Pontosabban Sunboy rólam összehordott vádaskodása, annak stílusa minden volt, csak kultúrált nem. De még nyilván van mondanivalója, hiszen tartozik pár válasszal, úgyhogy alkalma lesz neki is kultúráltan megszólalni. De örülök, hogy végre nemcsak én próbálok békülékeny hangot megütni, hanem mások is a fórumon. Bennem meg is van a hajlandóság a békülésre, nem azért, mert Sunboy-jal szeretnék bulizni és a mostani helyzet biztos betenne a jó hangulatnak. Szóval nem ezért. Hanem azért, mert már az elejétől értelmetlennek találtam a felesleges vitát és sértegetést. Úgyhogy részemről semmi akadálya, hogy módosítsak azon vagy azokon a logjaimon, amikben Sunboy sértő állításokat talál. Az se baj, ha nem érzem annak, ha a másikat bántja, nem fogom erőltetni. Csak nevezze meg, mire is gondol, mert én ilyent nem tudok. De nyilván másként látom én a saját logjaimat, tartalomban, stílusban, mint aki azt olvassa vagy aki közvetve érintett is. Úgyhogy semmi akadálya, csak végre szeretném tudni, mi is a baj. Ezt már amúgy kérdeztem párszor. Én elmondtam, milyen megjegyzését, jelzőjét tartom sértőnek, úgyhogy Sunboy nyugodtan elgondolkodhat, hogy ezt helyénvalónak tartja-e vagy sem? És ennek megfelelően meg akarja-e tartani vagy kitörli. Egy dolgot szeretnék azért még hozzátenni. Megvan az esélye a következő megoldásnak: Annyian próbálunk itt normális hangot megütni, hogy a vége az lehet, hogy Sunboy nagy duzzogva ugyan, de úgy dönt, hogy na jó, a közösség kedvéért és mert annyian kérik, hajlandó fátylat borítani a múltra és "megbocsátani". (Mit?) Ha már annyian és annyira szeretnék. Szíve szerint nem tenné, de aláveti magát a magasztosabb céloknak. Ez így eléggé félrement megoldás lenne, mert egyáltalán nem arról van szó, hogy a kegyéért esdeklünk. Arról van szó, hogy értsünk végre egymással szót. Ehhez továbbra is arra lenne szükség, hogy Sunboy végre megszólaljon és elmondja, konkrétan mi is a baja? Azt, hogy sértett, már tudjuk. De min sértődött meg? És hol vannak vége azok a konkrét email-ek, amikkel őt folyamatosan zaklatták? Enélkül is van mód persze a vita elsimításának, Elég, ha kijelenti, tévedett, nem igaz, amit leírt, amit állított, de sajnálja, elnézést kér tőlem és az "érdekeltségi köreimhez tartozóktól". De ha csak tőlem, az se baj, majd közvetítek. Irreális elképzelés, én is tudom. Ezért lenne egyszerűbb, ha inkább konkrét dolgokról beszélnénk, konkrét levelekről, konkrét sértésekről. Mint ahogyan tőlem már hallott egyet. Igazábl mindegy, melyik úton jutunk el a megoldáshoz. Ha van ezen kívül más lehetőség is, még jobb. Ami viszont semmire nem vezet, az a duzzogó, sértett hallgatás.
  12. taska #24 Nemcsak annyira a döntés konkrét következményei miatt kár (azért a legkevésbé), hogy ez volt sunboy reakciója, hanem az, hogy úgy látszik, egyre kevésbé hajlandó bármit is meghallani, ami nem az ő szája íze szerint való. Megint az történt, hogy elhangzott egy (szerintem teljesen érthető) kérdés a vádaskodásaira. A válasz pedig egy kirohanás ellenem, jaba ellen és mindenki ellen, aki szerinte rossz. Ja, konkrétum az nem volt. De a gyűlölködő embereket ez soha nem zavarta. Mivel továbbra is abban hiszek, hogy csak értelmesen beszélgetve lehet bárhova jutni, érdemesnek tartom még a következőket is elmondani. Kockáztatva azt, hogy a fórum olvasóinak lassan a könyökén jön ki, hogy mi ez a nagy panaszkodás, válasz még nem is volt, akkor most megint mi van? Az van, hogy az "érdekeltségi körömbe" tartozik két iskolás gyerek, 4. és 5. osztályosak. És az egyik legnagyobb bajnak azt tartom, hogy nemcsak én olvasom ezeket a logokat, hanem ők is. És ők még túl fiatalok ahhoz, hogy megértsék, mi ez az egész, miért kell őket “főemlősnek” titulálni és úgy egyébként is, miért esnek nekünk? Valóban akkora "bűn", hogy előbb találtunk meg egy ládát, mint Sunboy? Ezért kell ilyen és ehhez hasonló durva sértéseket olvasniuk: "... 2 hónapja rendszeresen küldözget nekem megalázó, gusztustalan stílusú leveleket, ..." Sajnos látták Sunboy állításait, és hiába tudják, hogy nem igaz, nem tudják a helyén kezelni. Mert bár találkoztak füllentéssel, hazugsággal, ilyen szinten és ilyen mértékben nem. És így persze nem is értik. Én sem, csak én már kevésbé csodálkozom. Ettől függetlenül azért mindig meglep, hogy milyen engesztelhetetlen gyűlölet lakozhat másokban. Ez csak egy játék, speciális és általános szabályokkal. Ami szabályok közül az egyik alapvető az kellene, hogy legyen, hogy tiszteljük már egy kicsit egymást. Kölcsönösen, ha megoldható! Az már csak egy praktikus kiegészítés, hogy megkönnyíti a társasági életet, ha nem hiszünk a tévedhetetlenségünkben.
  13. KIAX #21, #22 Egyetértek, semmi értelme a sértegetésnek, vita (újra)indításának. Az azonban nem újraindítása egy vitának, ha valaki reagál a rágalmakra. Reagálhatnék a sértegető stílusában is, az semmire nem vezetne. Ehelyett megpróbáltam, szerintem udvariasan, megkérni, támassza alá az állításait. Ez nem történt meg, hiszen nincs mivel. Helyette a válasz egy újabb dühöngő poszt. Amit azért szintén egy válasz. Nem tudtam, hogy Sunboy gond nélkül sértegethet, mocskolódhat, vádolhat, amit ő mond, az a szentírás, feltétel nélkül el kell fogadni? Erről szól ez a fórum is - Sunboynak egy újabb tér arra, hogy gyűlölködhessen? Azért, mert több ládája van, mint nekem, még nem teszi a személyes megjegyzéseit eleve igazzá. A személyisége tehetné, de mintha pont most állítana ki egy nem túl szimpatikus bizonyítványt saját magáról. Amúgy nem bánnám, ha érteném, mi a baja velem. Vagy csak annyi, hogy nem ugrottam azok torkának, akik szerinte kiközösítendők? És ha jól értem, már ott tartunk, hogy a gyerekeimet sem hagyja ki (érdekeltségi kör - ez lenne az?). Őket is elkezdi majd támadni? Remélem, ennyire mélyre nem jut el, bár a tendencia nem túl bíztató. Az a baj a fröcskölődő, gyűlölködő emberekkel, hogy értelmes szóval nem lehet őket elérni. A saját stílusokból értenének, nekem viszont az nem megy, ezért is tartunk (megint) itt.
  14. Sunboy #20 Ezt a fórumot elvileg azért hoztad létre, hogy értelmesen lehessen megbeszélni problémákat. Reakciódból úgy látom, hogy ezt Te inkább arra szeretnéd használni, hogy sértegess és olyan dolgokkal vádolj, ami nem igaz. Elég egyszerű dolgot kérdeztem. Alá tudod támasztani az állításaidat? Nem az én kedvemért, mert én tudom a választ. Nem a geoawards itt a lényeg, hanem az, hogy sértő megjegyzéseket tettél rám, megvádoltál több dologgal is, de mindezt semmivel nem tudod alátámasztani. Helyette elkezdesz másról beszélni és megint csak fröcsögsz és gyűlölködsz. A sértegetéseid, stílusod közvetve már megadta a választ a kérdésekre. Nyugi, nem hajtok a díjadra. (Egyébként mit is akar pontosan jelenteni az "érdekeltségi kör"? És a "jogosultság"? Mire való jogosultság? Azt továbbra sem tudom, pl. milyen ládákra gondoltál, amiket neveztem és a szabályzatba ütköznek?) Továbbra is érdekelne az érdemi válaszod, bár erre egyre kevesebb reményt látok.
  15. Egy kiegészítés. A geocaching.com oldalon Majmócák néven találtok meg. Valamiért így nem tudtam a fórumra bejelentkezni, ezért kellett létrehozni egy majdnem ugyanolyan felhasználónevet. Ha valaki tud abban segíteni, mi lehet az oka, és utána megy a bejelentkezés, szívesen átírom, addig viszont így tud csak működni. Remélem, csak az ékezet okozott gondot, bár azon akkor nem fogok tudni segíteni. Majmócák
  16. Nekem ez az egész továbbra is eléggé horror. De remélem, ez a fórum kicsit segít abban, hogy megértsem legalább az előzményeket. Több energia megy most el a vitákra, mint a ládázásra. De talán jutunk is valamire. Sunboy #9 bejegyzésére reagálnék először, mert úgy érzem, elhelyezett benne pár rám utaló megjegyzést. Amik nem feltétlenül fedik pontosan a valóságot. A bejegyzésben többek között ez áll: "Közben napi 3 ládát jelöl, amiből 2 nem felel meg a kritériumoknak, mindezt nyiltan azzal indokolja : "Hajtok a jelölők között kisorsolt díjra ugyanis..."" Szeretném, ha Sunboy felsorolná azokat a ládákat, amiket jelöltem, a jelölést indokló szöveggel is. Szeretném, ha megmutatná, melyek nem feleltek meg a kritériumoknak. Én egy ládáról tudok, ez rigojancsi multija, aminél utólag láttam, hogy nem Budapest, hanem Pest megye. De ez elég régen volt, Sunboy pedig az utóbbi pár nap történéseire utal. Lehet mondani, hogy ez most miért fontos, nem erről szól ez az egész, ha egy láda nem felel meg a jelölés feltételeinek, akkor az nem kerül fel a listára és kész. Egy dolog miatt most ez mégis fontos - vajon valóban úgy történ-e mindaz, mint ahogy most Sunboy elmeséli. Szerintem nem, de szerencsére ez most egyszerűen eldönthető, csak végig kell nézni a jelöléseimet. És utána összevetni, hogy mindez hogyan lett tálalva. Ugyanis azok, akik eddig nem ismertek, csak Sunboy leírásából alkottak, akarva-akaratlanul magukban egy képet rólam. És ennek alapján viszonyulnak ahhoz, amit esetleg más ponthoz írnék. Úgy pedig még nehezebb előrébb jutni. Márpedig ez lenne a cél.
×
×
  • Create New...