Jump to content

Roni L

+Premium Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Roni L

 1. Olisko tuossa ohjelmassa sisäisen GPSän tuki?
 2. Vielä kun tuon retkikartan saisi Nokia s60 puhelimiin kätköineen ja GPS sijainnilla. Se olisi jo aika unelmaa.
 3. Voin kyllä tulla mukaan, eli ilmottaudun mukaan. Tuli tosta talvesta se mieleen että osa Laajasalon kätköistä ei ole talvikäytössä, mutta on Laajasalossa mös niitä talvikäyttöisiä kätköjä. Voihan sielä "kurssilla" tarjota jotain muutakin juotavaa kuin kahvia, jos joku ei juo kahvia. Näin hätesesti mietittynä muita juomia voisi olla vaikka jonkin sortin mehu tai lämmin tee/kaakao. Siintä ohjelmasta vielä sen verran että voin olla taas esittelemässä eri kokoisia ja erillaisia purkkeja ja tietytsti mitä purkkien sisälle tulee. Tällä kertaa voisi miettiä vähän tarkempaa mitä sanoo... (puhun siis itsestäni)
 4. Ja myös mysteereihin jotka muut kuin Suomenkansalaiset voisivat selvittää. T:Roni L
 5. Haaskalinnun avustuksella löysyin tällaisen sivu wap.geocache.fi.(pitää asettaa wap yhteydeksi) Sieltä löytää puhelinluettelon ja kätköjen haku ominaisuuden, joko nimellä tai GC koodilla. Homma näyttää kordinaatit, tekijän, kokoon, D/T raiting, muutaman kipaleen lokeja, mahdolliset TB:eet, mahdollisen vihjeen ja tietysti kuvauksen. Erin omainen sivu matkoilla.
 6. Oliskohan N-Gagelle minkään laista paperittoman kätköilyn ohjelmaa. Kun rupee vähän **tuttamaan noi karseet paperi nivohkat. Operara mini selain on kännykässä mutta kestää aika kauan ladata ja etsiä kätkökuvaukset.
×
×
 • Create New...