Jump to content

Welho79

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Welho79

  1. Eli ilmeisesti tuollaiset lukemat on normaalia tuollaisella perus kepsille? Että merenpinnan tasolla lukemat on jotain +-10 metriä.
  2. Eli kysyisin muilta ketkä kyseisen kapulan omistaa että kuinka tarkasti teillä näyttää korkeuden tuo kapula? En ole aikaisemmin tuota korkeutta tarvinnut mutta tänään tuli tilanne jossa olisi siitä ollut hyötyä ja kävin kokeilemassa meren rannassa sen paikkaansa pitävyyttä. Vähän ihmetyttää että suurella betonilaiturilla jonka korkeus veden pinnasta jotain 2-3 metriä autossa istuen gps ilmoittaa korkeudeksi -3 metriä. Autossa ajon aikana käytiin korkeimmillaan jossain 10 metrin tietämillä ja "syvimmillään" jopa -14 metrissä joka täällä tuskin on mahdollista.
  3. Kiitos! Löytyihän niitä kätköjä kauempaakin kun vaan onnistuin oikein hakemaan. Itselläni näyttäisi olevan tuonne Oobleck and the Sea of Icen kätkölle matkaa 18142 kilometriä. Kuinkahan moni pääsee katsastamaan nuo antarctican kätköt.
  4. Auttakaa aloittelijaa! Eli alkoi kiinnostamaan että missä mahtaisi olla kaukaisin kätkö kotoani. Geocachingin sivuilta olen yrittänyt etsiä mutta kaukaisimmat mitä sieltä löydän ovat saksassa. Eli en kai osaa käyttää siellä hakua oikein. Että voisiko joku kertoa mistä voisin katsella ja etsiä helposti? Mistä olette itse etsineet/katselleet ja mistä olisi helppo hakea. Kiitos jo etukäteen!
×
×
  • Create New...