Jump to content

Napoleoni

+Premium Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Napoleoni

 1. Käytän GC:stä ladattua gpx -tiedostoa kolmeen eri tarkoitukseen: GPS:ssä kätkön etsintään, kommarissa/autonavigaattorissa paikalle suunnistukseen sekä kommarissa kätkökuvausten lukuun.

   

  Miten GC:stä ladattu Pocket Queryä olisi parasta käsitellä: lisätä/poistaa yksittäisiä kätköjä?

   

  Garminin Map Sourcella se tietysti onnistuu ja kätköt voi sen jälkeen viedä gepsiin ja navigaattoriin.

  Ongelma onkin että Map Soursella muokauksen jälkeen tiedosto ei ole enää käytettävissä kännykässä kätkökuvausten lukemiseen esim. SmartGPX:llä.

   

  Ylimääräisistä kätköistä ei ole muuta haittaa kuin että tietyn kätkön etsiminen hidastuu, yksittäisten kätköjen (esim. ratkaistujen mysteerien ym) lisääminen tiedostoon sen sijaan olisi toivottavaa.

   

  Karttapohjainen muokkaus olisi tietysti paras, jolloin olisi helpointa katsoa mitkä kätköt jättää pois, vielä kun saman tiedoston vois heittää sekä gepsiin että kännyyn!

 2. Kokeilin tuota eikä toiminnut N95:llä. Onko joku softa asennettuna? Mulla N95 kertoo " ei tuettu".

   

  Gsakilla voi tehdä lmx -muotoisen tiedoston, joka imeytyy "ysivitoseen" maamerkkeinä. Se, miten käytännöllisiä tuhannet maamerkit on, on ihan toinen juttu.

   

  Jos vaikka Haksu10 laittaa kätköt joskus myös lmx -muotoisina, niitä osaa myös E90 lukea

   

  mihin siellä puhelimessa ne lmx, loc tai gpx tiedostot pitäisi tallentaa jotta ne näkyisi maamerkkeinä kartalla?? En löytänyt millään paikkaa mihin niitä voisi laittaa tai miten kartta ohjelmasa voisi avaoilla noita tiedostoja...

 3. Saako Gps:n (garmin) kiinni läppäriin niin että läppäri olis gps:n näyttö? Eli sijainti näkyisi läppärillä olevalla kartalla vastaavasti kuin kepsin näytössä?

 4. - Miten laitteen takuuhuollot ym takuuasiat hoituu?

  - Mitä muuta minun pitää ostaa varsinaisen laitteen lisäksi? maastokartat, kaapeleita, ohjelmistoja PC:lle muistikortteja...

  - Kone toiminee myös ilman maastokarttoja kuten perus- ei kartallinen gps?

  - Mitä tarkoittaa: "Laitteissa on sisäinen Euroopan reititysominaisuudella varustettu perustiekartasto."

  - Voiko laitetta käyttää myös autonavigaattorina?

×
×
 • Create New...