Jump to content

siram1

+Premium Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by siram1

  1. 100 misterija za GCEdu! i eto stoti moj vrtni specijal!
  2. a tu mapu! ja sam klikala po mapi hide & seek. Tnx
  3. pokušavam složiti rutu za jedan izletić koji planiramo. i sad kaže na https://www.geocaching.com/my/userroutes.aspx samo ja ne vidim taj feature. help.
  4. Tnx. Vrlo povoljna poštarina za US. Samo se brzo dođe do cifre koja je podložna carinjenju, je l. 21€ ili koliko?
  5. došlo je i do toga gledam jedan SLO dućan nudi pratilicu za 6€ +5€ poštarina. A UK nudi 1 TB za 5£ (ili 5 za 20£) i 3.2£ poštarine. Hoću li naći povoljnije? Ne treba mi pet, treba mi jedan, obični. Možda dva. edit: ne znam smijem li linkove na dućane stavljati?
  6. ovaj iz Tenje je 300x75px činio mi se ok. Naravno, prilagodim se lako odabranom standardu.
  7. haha JUS. mi u firmi imamo i SNO mislim da bismo trebali bar visinu uskladiti da se fino mogu poslagivati. a u širinu koliko tko hoće (progovara mali OCD)
  8. kakve su ti ovo dimenzije za Connecting 212x88px? Mogli bismo to malo standardizirati
  9. da, to! super! samo nije zaživilo kod nas izgleda
  10. Ne kontam. Što ne može svatko napraviti banner? Mislim, to nije uopće tehnički zahtjevno. Može ga se dodati u listing? Ne?
  11. 2,2m To je super kad bar piše. Najgore mi je kad dođem i okrenem se nazad. nego, meni i dalje ne stižu obavijesti o novim postovima A dalje promišljm... vidjela sam da (posebno kod nizozemaca)ljudi nude uz svoje cacheve i banner koji pronalazač može staviti u svoj profil. Kod nas toga nema. Neki poseban razlog? ili?
  12. da, Krško je super! gledala sam i zagonetke i logove. stvarno mrak. ali ovo što sam sad gledala je lista friških objava. pa me zaintrigiralo. a išla sam tamo gledati, jer me ponukalo to da moje zagonetke ustvari rješavaju slovenci da, i sjetila sam se treceg - zašto mi ne dolaze obavijesti o novim postovima sa ovog foruma iako sam klikla da me se obaviještava?
  13. Ima dosta tema ovdje, ali ni jedna mi se ne čini da je za ova moja pitanja i razmišljanja, pa sam odlučila otvoriti temu, prilično široku, ali eto. Pretraživala sam cacheve pod „Slovenija“ i gledam tamo ekipa dijeli favorite točkice šakom i kapom. Mislim, za razliku od Hr – gdje tu i tamo koja točkica bude. Evo kod Slovenaca je jedan cache u dva dana dobio 7 točkica od 12 pronalazaka. Drugi cachevi imaju manje, ali na prvoj stranici izlista je više točkica nego u HR listi do unazad ne znam koliko. Je li imaju stvarno fantastične cacheve ili samo niže kriterije? I još nešto o čemu razmišljam, pa da vas pitam: kako vi prilazite cacheu koji je na billboardu, jumbo plakatu, publicitetu koji se nalazi na travnatoj površini između dvije, tri kolničke trake sa svake strane? Je li pretrčavate onako poprečke ravno na billboard ili ipak tražite pješački ili raskrižje pa onda s te strane gazite po travnjaku? Je li vam palo na pamet obući ona signalizacijski prsluk? Ustvari sam imala tri pitanja, ali jedno mi je očito negdje evaporiralo… valjda će nadoći.
  14. siram1

    Listing

    hehe! nije loša ideja. ipak ću u međuvremenu zatrpavati Novi Zagreb. Hvala na odgovorima!
  15. siram1

    Listing

    Imam pitanje, koje možda je malo van teme, ali nisam našla ništa slično - a da ne otvaram novu. Dakle, da bi se došlo do listinga, neke koordinate se prije moraju upisati. ok. Onda se radi listing, pa šalje na reviziju. Zanima me za to vrijeme prije slanja na reviziju, jesu li te koordinate "rezervirane" za moj cache? Tipa dok se ja izorganiziram i uredim sve, netko mi postavi, pošalje i objavi cache 20 m dalje i sad moj više ne valja.
  16. Hvala na sažetku. Od prilike sam ja tako i shvatila igru. A kako volim analize, tako rado i odgovaram. Mislim, da se isto mora dopustiti da netko ima početničke cacheve koji nisu baš dobri (da ne kažem loši). Smatram to prihvatljivijim nego kad netko iskusniji postavlja loše cacheve. Ja sam do sad postavila 10ak kutijica. Za jednu sam dobila čak dvije favorite točke – što mi govori da sam na dobrom putu. Također imam nekoliko manje dobrih pokušaja, da ne kažem loših. Ali morate dopustiti i to, jer ne samo da je metoda pokušaja i pogrešaka jedna od znanstvenih prihvaćenih metoda, nego je to i način učenja. Recimo stavila sam jednu kutiju na listopadno stablo početkom listopada. Što reći. Opet, što je nekome dobro – meni nije. Meni nije dobro i ne volim recimo kopati po smeću. Imam jedan cache u susjedstvu i mislim da je ispod kante od smeća. Nema šanse da ga dignem (jedino ako budem u nekom grupnom traganju, možda ga logiram). Pa kad smo kod smeća, ono obično leži na podu, pa tako u gradu kutija koja je na podu može, po meni biti jedino magnet za ostali otpad i eto ti za dva mjeseca veš mašine pokraj njega i depo smeća. A to se dogodilo s mojom listopadnom kutijom (možete detalje pronaći u logu cachea) Uglavnom, osobno ne volim tražiti kutije kad me kamere gledaju, ali i to je izazov za nekoga. Također mi je loše kada se kutije nalaze na neprihvatljivim mjestima tipa ventilacijske lule (koje je netko btw proračunao da budu točno tolikog protoka zraka, ali eto zaboravio staviti rešetkicu na nju). Nije mi fora kad je cache uz cestu (od dvije, tri trake) koja nema nogostupa. Netko će dohvatiti takav cache, netko neće. Smatram da ni u tome nema ništa lošeg – pa ne mora se baš sve izkeširati? Ili mora?
×
×
  • Create New...