Jump to content

Lein

+Premium Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lein

  1. Het kan niet genoeg benadrukt worden: geocachen is een stiekeme hobby. Het is niet de bedoeling dat andere mensen je zien zoeken! Dus waarom heb je een speciaal soort ID kaart nodig? Als er mensen in de buurt zijn, stel het zoeken dan uit en/of kom op een ander moment terug. We verbazen ons de laatste tijd enorm over het feit dat de nieuwe generatie geocachers zonder blikken of blozen voor het oog van aanwezige muggles de bosjes in duiken en rücksichtlos de cache tevoorschijn halen en luidkeels roepen 'ik heb hem'!. Laatst hadden we weer zo iets: terwijl wij op het terras van een pannekoekenrestaurant staan (niet herkenbaar als geocachers) komt er een stel aanlopen met een smartphone in de hand, zonder om zich heen te kijken of oog voor ons te hebben lopen ze op de cache af, bukken, pakken de cache, loggen op dezelfde plek, gaan weer door de knieën om de container terug te plaatsen, en lopen zo langs ons heen het pannenkoekenrestaurant in!
  2. Leuke foto's! Maar niet bij elke foto is een duidelijke relatie met het geocachen in beeld. Dit was toch één van de criteria?
  3. Do you mean something like this: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC20CWF?
  4. I have two the same PQ's. The first one is called NPQ 02-01-2010 tm 26-04-2010 The second one is called NPQ 02-01-2010 t/m 26-04-2010 nieuw The first one can be downloaded, the second one disappears by clicking on it. The / seems to be my problem.
  5. I have the same problem here. Some PQ's (1000) with a special character in it's name do work, others don't. It seems to be a bug? Does any one has the same experience?
×
×
  • Create New...