Jump to content

VAGps

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by VAGps

  1. Τελικά οι πρώτες δυσκολίες ξεπεράστηκαν και βρήκα τα πρώτα 3 caches μου!!! Έχει πολύ πλάκα το όλο θέμα, και παρόλο που τα πρώτα τρία ήταν micro και μέσα στην Αθήνα, φαντάζομαι όταν βγεις προς τη φύση θα είναι ακόμα πιο ωραίο και συναρπαστικό!! Σκέφτομαι τις επόμενες μέρες τις κορυφές του Υμηττού, καθώς και λέω να ετοιμάσω κάποια για τον Υμηττό, μιας και είναι σχεδόν άδειος!! A, μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω το κείμενο του declaration στα ελληνικά; Αν έχετε κάποια αρχεία, στείλτε στο mail μου. Thanks! Καλως σας βρήκα και πάλι και καλό caching!!
  2. Παιδιά δηλώνω κι εγώ παρόν, Βαγγέλης από Αθήνα, Παγκράτι. Μάλλον ο πλέον νέος στο χώρο, αλλά ελπίζω με "μέλλον"! Έχω ένα Magellan Meridian GPS και ακόμα το παλεύω να το μάθω, καθώς και να μάθω να βρίσκω τα caches μέσα ή και έξω από την πόλη. (Ναι, καλά το καταλάβατε, είμαι ακόμα "παρθένος"...! ) Βλέπω πολλά nicknames εδώ που μου είναι γνωστά από τα caches που έχουν τοποθετήσει κοντά στην περιοχή μου (Καλλιμάρμαρο, Ζάππειο κλπ) Παιδιά ευχαριστώ για τα caches, ελπίζω κάποια μέρα να βάλω κι εγώ τα δικά μου!
  3. Γεια σας παιδιά! Είμαι νέος στο "άθλημα" και μπορώ να πω πως η ιδέα με ενθουσιάζει! Βέβαια δυο-τρία caches που έψαξα κοντά στο κέντρο δεν μπόρεσα να τα βρω, αλλά ελπίζω με τον καιρό να επέλθει βελτίωση! Happy caching!
×
×
  • Create New...